Відеозапис журналіста каналу «Інтер» став причиною службового розслідування у податковій

11 Червня 2008
51352
11 Червня 2008
11:47

Відеозапис журналіста каналу «Інтер» став причиною службового розслідування у податковій

51352
Відеозапис журналіста каналу «Інтер» став причиною службового розслідування у податковій
Голова ДПА у Закарпатській області Тетяна Шаповалова розпочала службове розслідування щодо корупції серед податківців після того, як такі факти, відзняті на відеоплівку, продемонстрував їй журналіст Ростислав Бегеш. Про це повідомляє ІМІ із посиланням на ЗІК  і відділ масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА у Закарпатській області.
 
Відеозапис, на якому зафіксовано два факти корупції податківців голові ДПА продемонстрував спецкореспондент телеканалу «Інтер» у Закарпатській області Ростислав Бегеш. На відео зафіксовано як водії мікроавтобусів, що поверталися з Угорщини до України, передають, можливо, гроші працівникові податкової міліції. Відеозапис зроблений кореспондентом телеканалу «Інтер» у Львівській області на посту ДАІ «Нижні Ворота» у Воловецькому районі Закарпаття.
 
Голова ДПА Тетяна Шаповалова зазначила, що кожен такий випадок – дискредитація порядних фахівців-податківців. За дискредитацію органів податкової служби працівник податкової міліції, якого можна впізнати на відеоплівці, вже звільнений зі служби. Проводиться службове розслідування. Головна податківець області вкотре звернулася до громадян з проханням інформувати про неправомірні дії працівників податкової служби за телефоном в Ужгороді 3-52-70. Податкова наголошує, що гарантуватиме конфіденційність.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
51352
Читайте також
25.11.2004 18:21
журналістська ініціатива «Правда переможе!»
908
20.02.2002 10:25
pravda,com,ua/?20219-5-new">www,ПРАВДА,com,ua
961
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду