Євген Кисельов стане головним редактором - консультантом телеканалу Миколи Княжицького ТВі

8 Червня 2008
22354
8 Червня 2008
23:49

Євген Кисельов стане головним редактором - консультантом телеканалу Миколи Княжицького ТВі

22354
Євген Кисельов стане головним редактором  - консультантом телеканалу Миколи Княжицького ТВі
Відомий російський журналіст Євген Кисельов починає працювати в Україні як головний редактор – консультант телеканалу TВі. Про це повідомив «ТК» генеральний директор TВі Микола Княжицький. «В обов’язки пана Кисельова передовсім входитиме налагодження випуску професійних новин та авторських інформаційних програм», - уточнив він коло обов’язків нового головного редактора.
 
На запитання, хто буде авторами згаданих інформаційних програм, пан Микола із 100-відсотковою впевненістю назвав лише одне ім’я – відомого українського журналіста, свого колегу по «Газеті 24» Віталія Портникова, який уже зараз має на ТВі авторську щотижневу програму. З рештою, за словами гендиректора каналу, ведуться переговори.
 
Щодо того, чи планує пан Кисельов і сам вести авторську програму на українському каналі, Микола Княжицький сказав лише, що це «не виключається, але поки в планах цього немає».
 
8 червня Євген Кисельов прибув до Києва, на понеділок заплановано зустрічі топ-менеджменту телеканалу TВі з акціонерами.  
 
Довідка:
Євген Кисельов працює на радянському, а згодом російському телебаченні понад 20 років. З 1991 року був одним із творців телепрограми «Вести». З 1992 року – автор і ведучий однієї з найпопулярніших на пострадянському телебаченні програм -  «Итоги» на центральному російському телеканалі «Останкино». З 1993 року ця програма виходила на каналі НТВ, дирекром (а згодом головою ради директорів, віце-президентом) якого Кисельов став того ж року, а після його звільнення з НТВ 2001 року - на ТВ-6. Кисельов обійняв посаду гендиректора ТВ-6 у квітні 2001-го, а в січні 2002-го канал було закритор рішенням суду. У 2002-2003 роках Кисельов був головним редактором каналу ТВС, закритого у червні 2003-го. З 2003 до 2005 року працює головним редактором газети «Московские новости». У 2005-2006 року – ведучий авторської програми «Разбор полётов» на радіо «Эхо Москвы». З грудня 2006 року –  ведучий програми «Власть с Евгением Киселёвым» на радіо «Эхо Москвы», а також на телеканалі RTVI, інвестором якого є опальний російський бізнесмен Володимир Гусинський, який разом із своїм компаньйоном Костянтином Кагаловським є інвестором і ТВі.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22354
Читайте також
29.01.2009 17:01
Наталья Лигачева
19 744
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Зацікавленому
5795 дн. тому
Скандали у ЗМІ зараз усюди. Бо така сфера - всі телевізійники можуть вийти на люди, все сказати і показати. Тому не треба плести байки про скандалізм, наприклад, Миколи Княжицького чи ще когось! Не пересмикуйте! Бо за бажання можна багато говорити про скандалізм Андрія Шевченка (темники), Сергія Лещенка (БМВ сина Ющенка) і т.д.
Зацікавлений
5796 дн. тому
А чого? У Києві можна добре підзаробити! Д. Кисельов уже був, тепер Шустер, шустрить. Княжицький має трохи підмочений авторитет. Скандали і Микола - це взаємопов'язані речі. Звичайно, Є. Кисельв додасть йому ваги. Цікаво, чи Портніков теж у цій компанії?
k/u
5796 дн. тому
не плутайте одного діму кисельова і євгена. це як кілер і антикілер
:-((
5796 дн. тому
Народная примета: Е. Киселев- к развалу всего и вся!!
5797 дн. тому
нехай нехай.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду