FILM.UA Distribution продала низку своїх продуктів для «нових медіа»

7 Червня 2008
8158
7 Червня 2008
12:50

FILM.UA Distribution продала низку своїх продуктів для «нових медіа»

8158
FILM.UA Distribution продала низку своїх продуктів для «нових медіа»
Компанія FILM.UA Distribution уклала низку угод щодо продажу телефільмів для показу у «нових медіа» різних країн. Зокрема, як повідомляє піар-служба компанії, днями DVD-, VOD- та IPTV- права на  пакет із 25 прем’єрних телефільмів компанії був проданий на у Білорусь та країни Балтії. Також просунулись домовленості на продаж нових видів прав (Video on Demand, Pay Per View, IPTV) на території Співдружності незалежних держав.
 
«Детектор медіа» вже повідомляла про продаж документальних проектів телеканалу СТБ в Канаду; крім них, FILM.UA продала права Video on Demand та Internet TV на весь каталог свого бібліотечного продукту.
 
В Україні компанія продає inflight-права (права на трансляцію фільмів під час польотів у літаках) авіакомпанії «Аеросвіт», а intrain-права – Укрзалізниці, яка демонструє телефільми FILM.UA у експресах. Також FILM.UA Distribution є партнером компанії «Віа-Медіа» із дистрибуції прав Pay Per View у рамках послуги «віртуальний кінозал» для абонентів кабельного оператора «Воля-кабель», а також продала пакет прав на фільми власного виробництва мобільним контент-провайдерам PeopleNet та Point Com. 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8158
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду