Перший національний змінить логотип (+картинка)

3 Червня 2008
4539
3 Червня 2008
18:08

Перший національний змінить логотип (+картинка)

4539
Перший національний змінить логотип (+картинка)
Національна телекомпанія України планує змінити логотип Першого національного каналу. Нове лого, яке вже почало з'являтись у промо-матеріалах НТКУ, виглядатиме так:
 

 
«ТК» сподівається з'ясувати подробиці щодо розробників нових заставок каналу та термінів їх впровадження.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4539
Коментарі
36
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Валериевич
5721 дн. тому
Они бы лутше сигнал на спутник подняли.
5761 дн. тому
Та певно - не злодій. Тіко маріонетка у вправних руках. Хоча сам прекрасно розуміє, як він знищує УТ. Повинен був думати за людей, як підвищити їм зарплатню, створити людські умови праці, забезпечити новою технікою і ДАТИ РОБОТУ, ПАН-НЕ-ЗЛОДІЙ узаконив в статусі СВЯТОГО бидлячі жопогодини для творчого люду, позакривав усі проекти, собі зробив премії у розмірі 5 окладів та інші викрутаси "на користь бєдних". Основна мета - щоб люди самі позвільнялися. 90 днів до запуску - НА ШЛЯХУ ДО БЕЗДАРНОСТІ - і от вам повністю кероване телебачення, вкрай зручне під наступні вибори президента. Приходьте, зелені студенти, вами керувати значно простіше. Гарні дівчата особливо шануються,навіть без мізків.
валентина семенюк
5763 дн. тому
Нормальний логотип - не гірший. принаймні. ніж на "інтері". А взагалі на цьому форумі більшість висловлюється не через логотип - просто Василь Ілащук наступив на хвоста в НТКУ тим, хто "чорні" гроші заробляв та розподіляв. хто шабелькою махав. показуючи. що він - директор "Гуляйполя". Так що все це - контра біснюється. Тримайтесь, Василю Степановичу. Нам приємно, що ви - не злодій!
5765 дн. тому
Да-а-а-а!!!! Вот это логотипчеГ, с большой буквы Х..
5765 дн. тому
!!!Друзья, это же вообще не логотип. Это деградация Першого Національного обратно в УТ-1 десятилетней давности!
зритель
5765 дн. тому
Ну логотип.., не хуже и не лучше многих других..Новости на первом мне интересней смотреть, чем на плюсах. Да и "Один за всех" неплох.. Интересно другое, ассоциативный ряд в комментариях. ПесТня, иллюстрация к лекции психиатра... Да еще и соревновательный дух присутствует, кто дальше, больше и ширше...Такое количество специалистов на ТВ не может не радовать
глядач
5765 дн. тому
А чого ви чекали выд "нових" менеджерів НТКУ? Вони, якщо не цеглу кладуть, то алюмінєм займаються і "жопо-години" вводять. Немає професіоналів і навіть на лого.
5765 дн. тому
У дизайнеров кризис жанра! ПЕРШИЙ нацi-ОНАЛЬНИЙ ОБРIЗАНИЙ !!!!!!!!!!!!
Жоподень
5766 дн. тому
Цяточка - це те, що капає з пеніса...
5766 дн. тому
...а вы, друзья, как ни садитесь - все в музыканты не годитесь! Не со смены логотипа нужно начинать, хотя и на новой "одежке" канала если не сам заработаешь, то друзьям дашь заработать не слабо. Интересно, в какую сумму выльется смена оформления канала?
присутній
5766 дн. тому
Пеніс смугастий звичайний та ще й обрізаний. З геть посинілою голівкою. Отакий собі символ першого НАЦІОНАЛЬНОГО УКРАЇНСЬКОГО каналу. Ледь не символ духовності УуКРАЇНИ...Приїхали...
vikonavets
5766 дн. тому
Ну-у-у-у......Это.......Как-бы.....Ну-у-у...Полный ........!!!!!!!! Совок в полный рост!!!!
*-)
5766 дн. тому
Кольорова гама в роликах - повний закох під ТРК Україна. Тому питання: а за що платять ідеологам новим? За їхні заслуги на виборах-2006, коли блок НеТак провалили? :) Телекритиці радив би більше дізнатися про цих майстрів :) Провести паралелі із дітищем Ахметова (я про дизайнерську думку).
Киянин
5766 дн. тому
А что это за цяточка перед словом "перший"
WSG
5766 дн. тому
Моливую попередню свою ругань. По-перше, слово "перший" туди вставляти не слід - літера "й" не буде сприйматись, нижче люди вже помітили. По-друге верхня, відрізана, важча (тональність) частина одиниці намагається зїхати вниз як айсберг. там ще маса всьго, але це вже кричучі помилки
WSG
5766 дн. тому
Лого повністю відповідає рівневі цього каналу (особливо програмі "Сільський час"). Шановні дизайнери, прочитайте мля хоча б одну невеличку статтю по правилам створення лого. Повний дебілізм
присутній
5766 дн. тому
"Пеніс смугастий звичайний". Отаке вам усім!
zigi
5766 дн. тому
Сколько раз уже меняли логотип "Перший національний", уже не вспомнишь, а толку мало. Менятся надо не со смены логотипа, а изнутри (новые проэкты, программы, сериалы и др.) А не так, что мы поменяли логотип и радуемся...
Sergiy
5766 дн. тому
Хвильку над буквою "й" варто зробити більшою, а то люди будуть думати, що "першии" - це так пишеться слово "перший"
хехе
5766 дн. тому
шароварщина
Дума
5766 дн. тому
Вже чорний вхід став сірим, вже люди посіріли, вже сірість на екрані? Коли ж веселка встане? Вже проспівала Білозір аж із 2000 року. І марафонський був ефір занудний, викликав лиш р....ту. 100 днів минуло... Та нема нічого нового... І знову! Як жерли прайм усі чужі так і годуються із нього? І до якої ще межі це все триватиме, як довго?
5766 дн. тому
тра надіслати Лебідеву! :)
5766 дн. тому
мабуть, нове лоґо „України” навіяло :)
Богдан Кутєпов
5767 дн. тому
Блін, а мені подобається. Свіжіше, ніж нинішній. Нє?
DimOК
5767 дн. тому
Кто сказал, что это пограничный столб - поддерживаю :(
5767 дн. тому
"Стій! Хто йде?!" Але ж ніхто вже нікуде не йде...
5767 дн. тому
осталось найти телезрителей
:-((
5767 дн. тому
Шо за муйня? Какой-то столб пограничный...
кролик
5767 дн. тому
нормальне лого - треба вже змінювати червоно-білі - кольори андрія шевченка. от бачите як людина в бют свій вступ навіть на каналі лого кольорів партії було. а тепер - національні!
ййй-ооо
5767 дн. тому
Автор Ылащук или Недзельский? Перший с конца? ТРК Черновецкой области. Сельская самодеятельность.
1
5767 дн. тому
{CENSORED} (собаче)
Старый Логотипщик
5767 дн. тому
Н И К А К О Й!!!!!!!!!!
5767 дн. тому
бред. но и лого. интересно его дизайнеры какие то делали или как всегда
кашмар!
5767 дн. тому
да, долго джокер думал про лого, ничего не скажешь, просто ужас!
Ы
5767 дн. тому
космические погоныыы
S1
5767 дн. тому
УЖАСССССССССССС!!!!!!!!!!!!!! В.О. Илащука в шею гнать надо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду