РНБОУ приймає пропозиції до проекту Доктрини інформаційної безпеки України

30 Травня 2008
6715
30 Травня 2008
18:19

РНБОУ приймає пропозиції до проекту Доктрини інформаційної безпеки України

6715
РНБОУ приймає пропозиції до проекту Доктрини інформаційної безпеки України
Як повідомляє прес-служба РНБОУ, на виконання пункту 5 Рішення РНБО України від 21 березня 2008 року «Про невідкладні заходи щодо забезпечення інформаційної безпеки України», введеного в дію Указом Президента України № 377/2008 від 23 квітня 2008 року, в Апараті РНБО України розпочато роботу над створенням проекту Доктрини інформаційної безпеки України.
 
Доктрина має визначити засади інформаційної безпеки України, окреслити системно-концептуальні підходи до сутності, форм і способів вирішення проблем захисту в інформаційній сфері всіх об'єктів національної безпеки:
 
людини і громадянина- їхніх конституційних прав і свобод;
 
суспільства- його духовних, морально-етичних, культурних, історичних, інтелектуальних та матеріальних цінностей, інформаційне і навколишнє природне середовище і природні ресурси;
 
держави- її конституційного ладу, суверенітету, територіальної цілісності та недоторканності.
 
«Надзвичайно важливо при розробленні проекту Доктрини інформаційної безпеки України якнайширше врахувати думки і позиції фахівців, науковців, експертів, журналістів, представників професійних об'єднань та громадських організацій, інших інститутів громадянського суспільства, всіх небайдужих громадян», - йдеться у повідомленні.
 
Пропозиції щодо структури та концептуальної побудови засадничого документа забезпечення інформаційної безпеки України будуть прийматися до 12 червня 2008 року включно.
 
Адреса: depin@rainbow.gov.ua
 
Поштова адреса: 01601, м. Київ, вул. Командарма Каменєва, 8, Апарат РНБО України, департамент інформаційної безпеки.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6715
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
киевлянин
5806 дн. тому
ну хоть догадались у народа спросить. а то я думал, что кроме языковой дискриминации они ничего и не умеют
корінний киянин
5807 дн. тому
"вул. Командарма Каменєва", - дуже символічно... для боротьби за Інформаційну безпеку Української Держави... ..хоч би цю вулицю на Печерську зі сталінсько-ворошиловських "курсов Выстрел" перейменували для початку...
здогадливий
5807 дн. тому
невже хтось повірить,що "простая русская женщина из Краматорська".як вона сама себе називає, буде "перекрывать кислород" кремлівським гебешникам??? "..і щуку кінули у річку"...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду