Після переведення кінопрокату на українську росіяни вирішили побудувати в Україні серію кінотеатрів

28 Травня 2008
19609
28 Травня 2008
11:04

Після переведення кінопрокату на українську росіяни вирішили побудувати в Україні серію кінотеатрів

19609
Після переведення кінопрокату на українську росіяни вирішили побудувати в Україні серію кінотеатрів

Антимонопольний комітет України дав дозвіл кіпрським компаніям «Cp Invest (Overseas) Limited» і «Redflower Enterprises Limited» створити ТОВ «Сінема парк Україна», яке планує зайнятися послугами з організації кінопрокату. Про це повідомили в прес-службі АМКУ.

 

Нагадаємо, що Мережа мультиплексів «Сінема Парк» входить до найбільшого в Росії приватного медіахолдингу ЗАТ «ІД ’Проф-Медіа’» (дочірня структура «Інтерроса»). Крім «Сінема Парк» «Проф-медіа» володіє FM-радіостанціями, ВД «Афіша», телеканалом «2х2», а також контрольними пакетами акцій ІД «Комсомольська правда» і кінокомпанії «Централ Партнершип». Консолідований оборот холдингу в 2005 році перевищив $240 млн.

 

Раніше компанія передбачала ввести в Україні в експлуатацію три-п’ять мультиплексів в Києві, Львові та Харкові (від 8 до 11 кінозалів в кожному).

 

Партнером компанії в Україні мав стати «Український Медіа Холдинг» (УМХ).

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19609
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Антон
5803 дн. тому
Все правильно,кинотеатры должны быть под патронатом посольства РФ и у киевлян будет возможность смотреть кино на родном для себя,русском языке,а рогули пусть катятся ко всем чертям со своими дупами!
а холопов тоже берут в НАТО?
5803 дн. тому
голодному, которому 17 лет "йисты-то хочэцця". У членов ты будешь только отсасывать член, тем и будешь "зароблять гроши" и "спивпрацювать"
Небайдужий
5803 дн. тому
Сепет-гут и вечно-голодый комментаторы... Вы дальше своего носа смотреть когда-либо пробовали??? Почитайте коммент коллеги-Парамоши. Может повезет и вы поймете в чем же тут все-таки дело!!!
Парамоша
5804 дн. тому
Если Украине не нужны деньги от проката, что ж, их заберет Россия. ТОчно страна идиотов....
Super-gut
5804 дн. тому
О, Кремь вирішив пустити нафто-доляри на захист "русскава слова". :) Ну нехай, це зайві робочі місця в Україні, а з їх загепаним контентом глядач і сам розбереться.
а їсти то хочеться
5804 дн. тому
мова мовою, а гроші заробляти всі хочуть. те саме буде і з НАТО. самі ще будуть напрошуватись на співпрацю з нами, як членом блоку.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду