Скасувавши передвиборний спецпроект, «1+1» запросив у «Сніданок» Дениса Басса

22 Травня 2008
25100
22 Травня 2008
18:06

Скасувавши передвиборний спецпроект, «1+1» запросив у «Сніданок» Дениса Басса

25100
Скасувавши передвиборний спецпроект,  «1+1» запросив у «Сніданок»  Дениса Басса
22 травня в ранковому ефірі «Сніданку з 1+1» гостем студії був перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Денис Басс.
 
Керівник передвиборного штабу Віталія Кличка Дмитро Андрієвський назвав цю гостьову студію «гурманською програмою “Сніданок з паном Бассом”», повідомляє «Главред-Столиця». «Під час програми робиться підводка: кияни, голосуйте за Черновецького, тому що це реформи, порядок, це супермісто і потім виступає перший замголови. Агітація це чи не агітація?», – запитує він.
 
Нагадаємо, що напередодні «Студія 1+1» відмовилася від проведення спецпроекту «Вибір Києва – 2008» через застереження юридичної служби телеканалу, на думку якої ця програма могла бути розцінена як передвиборна агітація, що здійснюється з порушенням передбаченого законодавством України принципу рівних можливостей доступу до ЗМІ всіх кандидатів на посаду міського голови. Усім запрошеним раніше учасникам (ймовірні лідери мерських перегонів) були надіслані листи з офіційним вибаченням.
 
Дмитро Андрієвський вважає, що на «1+1» діє політична цензура та домовленість не допускати в ефір будь-які матеріали про Блок Кличка. «Раніше це були адміністративні важелі, нині, швидше за все, тут ще додаються й фінансові», – натякає він на інформацію про оплачене блокування в медіа альтернативних Черновецькому кандидатів.
 
«ТК» звернулася по коментарі до прес-служби «Студії 1+1» із запитанням, чи не викликало проведення гостьової студії з Бассом (кандидатом у Київраду від Блоку Черновецького) застережень юридичної служби, але відповіді дотепер не отримала.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25100
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
знаток
5783 дн. тому
народ, разберись сначала! Причем тут Безулик? Это ж не программа "Я так думаю", а спецпроект плюсов. Акционерам дали команду снять эфир, они и сдрейфили. Сразу под козырек! Нечего Аню зря хаить!
tata
5788 дн. тому
А дочого тут Безулик? Яке вона має відношення до "Сніданку з 1+1"?
Наталья
5788 дн. тому
Аню,ви так добре відстояли свою свою гідність з доволі,доречі,ввічливим завжди Соболєвим.А от зараз зізнайтесь-ГРЕЧКА ВІД ЧОРНОВЕЦЬКОГО ХОЧ НЕ З ЧЕРВАМИ ДІСТАЛАСЬ -ВАМ ЧИ КАНАЛУ?
Лара
5788 дн. тому
Дійсно, помітно,що Клічка в медіапросторі ніби зовсім нема,нававки-повно різних "хлопчиків" з діючої київської влади.
володимиру
5788 дн. тому
Не переймайтесь! Бузелик переступить і вийде! Бо то є гроші, а принципи - окремо!
Parazit
5788 дн. тому
обосрались плюсы надо им еще штрафик какой-нибудь нехилый влепить
Володимир
5788 дн. тому
Думаю, що після цього Безулик не має морального права виходити в ефір із своєю програмою.
эхо
5788 дн. тому
Ссученность и продажность не просто реанимированы после двух лет относительной объективности журналистов. Ну так не жалуйтесь, что прокуратура закрывает дело Калашникова. Вы сами сложили себе цену- копейка за ведро в базарный день.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду