На Одеській кіностудії почалися зйомки фільму «Героїня свого роману»

22 Травня 2008
16455
22 Травня 2008
15:13

На Одеській кіностудії почалися зйомки фільму «Героїня свого роману»

16455
На Одеській кіностудії почалися зйомки фільму «Героїня свого роману»
На Одеській кіностудії почалися зйомки двосерійного телефільму «Героїня свого роману» – детективної мелодрами за сценарієм Єлени Паломяки й Єлени Боярської. Головні ролі в картині виконають Олександр Василевський («Молодий і злі», «Капкан для кілера»), Юлія Жигаліна («Чемпіон», «Солдати»), Наталя Рудова («Татьянин день», «Шляховики») і Микита Салопін («Татьянин день», «Проклятий рай»). Режисер картини – Віктор Кустов. Зйомки проекту проходитимуть в Одесі й завершаться в першій половині червня. Права на сценарій були придбані за сприяння медіаконсалтингової компанії Media Resources Management.
 
Олександр Ткаченко, глава правління ЗАТ «Одеська кіностудія», зазначає: «Це один із проектів 2008-го року, плануються зйомки ще кількох телефільмів і прокатних картин. Приємно відзначити тенденцію появи нових імен серед українських режисерів, на яких ми покладаємо великі надії. Для Віктора Кустова ця картина буде дебютної й ми впевнені в тім, що він упорається зі своїм завданням успішно».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16455
Читайте також
30.01.2007 18:34
«Детектор медіа»
14 623
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду