«1+1» завершив переговори про придбання пакету телепроектів 2008-2009 років із компанією «Централ Партнершип»

22 Травня 2008
25933
22 Травня 2008
12:59

«1+1» завершив переговори про придбання пакету телепроектів 2008-2009 років із компанією «Централ Партнершип»

25933
«1+1» завершив переговори про придбання пакету телепроектів 2008-2009 років із компанією «Централ Партнершип»
За підсумками міжнародного ярмарку телевізійного контенту «Телешоу» телеканал «1+1» завершив переговори про придбання великого пакету високобюджетних телепроектів 2008-2009 років зі своїм стратегічним партнером – компанією «Централ Партнершип». Про це повідомляє прес-служба каналу.
 
Досягнуто домовленості про придбання телеканалом «1+1» пакету кіно-, телефільмів і серіалів для нового телесезону. Тож у 2008-2009 роках в ефірі каналу з’явиться низка нових серіалів. Серед них – «У червні 41-го», детективний серіал про війну із Сергієм Безруковим у головній ролі. Фільм знято за мотивами повісті Олега Смірнова «Червень», у сценарній адаптації якої участь брав кінорежисер Станіслав Говорухін.
 
Також на телеканалі з’явиться новий серіал про Штірліца – «Ісаєв», від режисера знаменитої «Ліквідації». Картина є екранізацією трьох творів Юліана Семенова, які розповідають про довоєнну кар’єру легендарного шпигуна. В ролі Ісаєва – популярний актор Даніїл Страхов.
 
Окрім цього, стартує й серіал «Вольф Месінг», (автор сценарію Едуард Володарський, режисери Віталій Уськов та Володимир Краснопольський), детективний серіал за творами Бориса Акуніна – «Пелагєя та білий бульдог» (режисер серіалу Юрій Мороз) та телесеріал «Єрмолови: яблука з чужого раю» (в головних ролях – Ганна Больова, Володимир Сімонов, Ада Роговцева).
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25933
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5788 дн. тому
в смислі - г..но
5789 дн. тому
знову російське мило
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду