Кінокомпанії Fresh Production ua й Star Media починають зйомки художнього телефільму «Три долі»

22 Травня 2008
17993
22 Травня 2008
11:26

Кінокомпанії Fresh Production ua й Star Media починають зйомки художнього телефільму «Три долі»

17993
Кінокомпанії Fresh Production ua й Star Media починають зйомки художнього телефільму «Три долі»
20 травня кінокомпанії Fresh Production ua й Star Media починають зйомки чотирисерійного телевізійного художнього фільму «Три долі» (робоча назва). В основі сюжету – оригінальний сценарій Ірен Роздобудько за романом «Зів'ялі квіти викидають».
 
Режисер-постановник фільму Ахтем Сейтаблаев («Фабрика щастя», «Квартет для двох», «Чегевара»). У фільмі знімаються російські й українські актори: Людмила Чурсіна («Довга дорога в дюнах», «Угрюм-ріка», «Щит і меч»...), Вікторія Исакова («Гілка бузку», «Острів», «Полювання на піранью»), Світлана Немоляева («Гараж», «Службовий роман», «Небеса обітовані»...), Олена Захарова («Повернути віру», «Кадетство»), Олексій Кортнєв («Донечка моя», «Навіть не думай 2»), Ганна Кузіна («Ґудзик»). Продюсери картини - Влад Ряшин, Юлія Чернявская, Олег Щербина. Фільм планується до показу на провідних українських і російських телеканалах.
 
Фільм – історія про двох акторок, які, у свій час, були на піку слави й купалися в оваціях, а доживати життя змушені в «Будинку для самотніх акторів театру й кіно».
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17993
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду