Прокуратура Києва закрила справу Олега Калашникова

20 Травня 2008
24578
20 Травня 2008
11:03

Прокуратура Києва закрила справу Олега Калашникова

24578
Прокуратура Києва закрила справу Олега Калашникова

Прокуратура міста Києва закрила кримінальну справу стосовно інциденту, що стався між знімальною групою телеканалу СТБ та екс-депутатом від Партії регіонів Олегом Калашниковим.

 

Про це йдеться в постанові прокуратури, адресованій оператору Володимиру Новосаду, текст якої має «Українська правда».

 

«Повідомляю, що слідчим відділом прокуратури міста Києва кримінальна справа, по якій вас було визнано потерпілим, закрита за відсутністю складу злочину», - зазначається в постанові слідчого.

 

Разом із тим, Новосад вважає, що слідство було упередженим.

 

«Я бачив, що слідчий, який вів нашу справу, упереджено ставився до неї. Були випадки, коли він відмовлявся вносити до справи свідчення тих свідків, що підтверджували нашу версію інциденту. З цього я зробив висновок, що він хотів скоріше закрити цю справу», - зазначив Новосад.

 

Постанова датована 10 квітня 2008 року, однак оператор отримав її лише у понеділок 19 травня.

 

Як відомо, 12 липня 2006 року група людей з Партії регіонів, серед яких був депутат Калашніков, перешкодила роботі телевізійної групи СТБ під стінами Верховної Ради.

 

Вони силоміць відібрали касету в знімальної групи СТБ, журналісти були побиті. 14 липня прокуратурою Печерського району Києва була порушена кримінальна справа за фактом перешкоджання законній професійній діяльності журналістів.

 

Українська правда

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24578
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Д
5791 дн. тому
Видання і журналістів, які будуть давати цьому типу слово чи подавати про нього відомості варто піддавати остракізму.
Кашникова на дыбу!
5791 дн. тому
Ну что? Бабло побеждает зло? Что же скажут на ето "проФФспелки", "германы" и просто журналисты, которым заткнули их писальное хлебало-чтобы знали цуки прадажные кому кланяться!
5791 дн. тому
чего и следовало ожидать
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду