Документальний фільм Юрія Луканова «Три любові Степана Бандери» вийшов на DVD

19 Травня 2008
6474
19 Травня 2008
13:18

Документальний фільм Юрія Луканова «Три любові Степана Бандери» вийшов на DVD

6474
Документальний фільм Юрія Луканова «Три любові Степана Бандери» вийшов на DVD

Документальний фільм журналіста Юрія Луканова «Три любові Степана Бандери» вийшов на DVD. Про це повідомили «ТК» сам пан Луканов та мистецька агенція «Саме Так!», котра і взяла на себе випуск диску.

 

Загальна специфіка картини описується наступним чином:

 

Як прихильники Степана Бандери, так і його противники часом забувають, що йому ніщо людське не було чуже. Він не тільки був політичним діячем, але й звертав увагу на жінок – закохувався, мав сердечні муки і отримував душевні рани. Все це переплелося з головною метою його життя – боротьбою за незалежність України. Чи впливали любовні переживання на політичні змагання – судіть самі з фільму. Автору вдалося знайти унікальні хроніки з життя Бандери, а також зйомки з його похорону.

 

Фільм було знято ще десять років тому, і з того часу він неодноразово демонструвався по ТБ.

 

Крім того, «незабаром» творці релізу обіцяють провести презентацію диску – із врученням автору картини Премії імені Лаврентія Берії «за найповніше висвітлення ворожого антирадянського нутра найбільшого українського буржуазного націоналіста».

 

Юрій Луканов – журналіст, автор кількох сценаріїв документальних фільмів, зокрема, «Хто ви є, містер Джекі?» про стосунки українського дисидента Валерія Марченка і голландської жінки Джекі Бакс, співавтор сценарію десятисерійного «НАТО: свій чи чужий?» та інших. Він написав перше в Україні незалежне дослідження про діючого на той час президента країни «Третій Президент. Політичний портрет Леоніда Кучми», а також – два збірники політичних епіграм «Козюльки» та «Колода від Ющенка». Остання його книжка «Європейський феєрверк» – дорожні нотатки шістьма країнами Європи.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6474
Читайте також
25.08.2009 11:31
Борис Бахтєєв
для «Детектор медіа»
13 396
21.08.2009 10:17
Марцелі Соммер, Dziennik (Польща)
9 952
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Богдан Кутєпов
5819 дн. тому
Де купити?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду