КМДА і «Воля-кабель» підписали меморандум про співпрацю

16 Травня 2008
4598
16 Травня 2008
18:05

КМДА і «Воля-кабель» підписали меморандум про співпрацю

4598
КМДА і «Воля-кабель» підписали меморандум про співпрацю

КМДА і ЗАТ «Воля-кабель» підписали меморандум про співпрацю. Документ передбачає надання із знижкою пакету телепрограм малозабезпеченим категоріям громадян, серед яких інваліди 1,2 групи, діти-сироти і т.д. КМДА їм компенсуватиме оплату послуг компанії з місцевого бюджету в рамках діючої міської програми «Турбота».

 

З боку КМДА документ підписав перший заступник голови Денис Басс. З боку «Воля-кабель» - президент компанії Сергій Бойко. Як повідомив Д.Басс, компенсація «Воля - кабель» в рамках вказаної програми з місцевого бюджету в 2008 р. складе 14,6 млн грн.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4598
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
киянин
5816 дн. тому
з бюджету вкрали 14,6 млн грн. ..на "цацкі-пецкі".. перед виборами! і будуть кричати "на каждом углу" про "турботу"...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду