MTV створює низку проектів під рекламодавця

12 Травня 2008
11570
12 Травня 2008
12:26

MTV створює низку проектів під рекламодавця

11570
MTV створює низку проектів під рекламодавця
Американський канал MTV почав продавати розміщення зробленої ним реклами, замаскованої під розважальні програми, повідомляє Adworker.
 
Відзнято два серіали, які за своєю суттю є рекламними роликами конкретних брендів. 60-секундні серії фільму Get Moe, що за сюжетом нагадують «Ультиматум Борна», рекламують напій Mountain Dew, а серіал Men of Action просуватиме фаст-фуди KFC та мережу ювелірних крамниць Kay Jewelers.
 
Спонсори з’являться, крім того, у традиційних програм MTV. Наприклад, у проекті Trick My Truck (в Україні адаптовано як «Повний фарш») радитимуть постійно вживати моторне мастило Exxon. Керівництво MTV Networks задоволене впровадженням телепроектів під рекламодавця. На їхню думку, розмиття меж між рекламою та контентом вирішує проблему перемикання програм під час рекламних пауз.
 
Щодо появи серіалів Get Moe та Men of Action на українському MTV, інформації поки немає. «Якщо вони просувають бренди, не представлені на нашому ринку, то їх немає сенсу тут рекламувати», – вважає директор із маркетингу та PR «MTV-Україна» Євген Репетько. Водночас він повідомив «ТК», що в Україні можливий запуск подібних серіалів під рекламодавця.
 
Український офіс MTV веде переговори з різними рекламодавцями щодо їхньої інтеграції у програмний продукт: «Ми будемо розширювати місцевий продакшн, у тому числі й за рахунок спонсорства. В Україні вже є бренди, які розуміють рекламну ефективність програм, створених під їхній бренд на молодіжному нішевому каналі. Але анонсувати якісь проекти поки що зарано», – уточнив Євген Репетько.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11570
Читайте також
18.12.2008 10:58
Наталья Панафидина, «Экономические известия»
6 730
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5701 дн. тому
Але з здається згідно з законом про рекламу в україні спонсору заборонено впливати на програмний контент медіа каналів
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду