Члени асоціації «Укртелемережа» ретранслюватимуть телеканали «Футбол» та «Новини»

5 Травня 2008
22560
5 Травня 2008
14:10

Члени асоціації «Укртелемережа» ретранслюватимуть телеканали «Футбол» та «Новини»

22560
Члени асоціації «Укртелемережа» ретранслюватимуть телеканали «Футбол» та «Новини»
ТРК «Україна» уклала угоду з об’єднанням операторів телемереж, асоціацією «Укртелемережа» щодо розповсюдження супутникових каналів ТРК «Футбол» і ТРК «Новини». Тепер, відповідно до умов угоди, асоціація пропонуватиме права на ретрансляцію цих каналів операторам-членам. Про це «ТК» повідомила генеральний директор «Укртелемережі» Наталія Клітна.
 
«У нас із усіма операторами – членами асоціації є договори-доручення, і є доручення від кожного підприємства вести від їх імені переговори із правовласниками-телеканалами. Ми дивимося, щоб у договорах були враховані всі інтереси кабельних операторів, щоб вони були бездоганні з юридичної точки зору. І після підписання цієї угоди ми маємо право пропонувати ці канали операторами», – наголосила пані Клітна. Також вона зауважила, що останнім часом до асоціації зверталося дуже багато провайдерів програмної послуги із проханням укласти угоди на ретрансляцію саме спортивних телеканалів.
 
Канали телерадіокомпанії «Україна» почнуть укладати угоди з операторами після презентації 14 травня в парку-отелі «Марат» (Гаспра, АР Крим) у рамках Днів кабельного телебачення України, організаторами яких виступили асоціація «Укртелемережа» і Спілка кабельного телебачення України за підтримки провідних українських телеканалів та дистрибуторів.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22560
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду