СТБ планує запуск низки тематичних інтернет-порталів

23 Квітня 2008
22044
23 Квітня 2008
13:07

СТБ планує запуск низки тематичних інтернет-порталів

22044
СТБ планує запуск низки тематичних інтернет-порталів

Телеканал СТБ в рамках розширення бізнесу відкриває новий напрям діяльності – тематичні інтернет-портали. До кінця року очікуються стартапи декілька великих онлайн-проєктів різної тематики. Першим найближчим часом буде запущений кулінарний портал, повідомляє прес-служба каналу.

 

«Кулінарний портал ми вирішили запустити першим, оскільки цей напрям розробляється нами досить давно (DVD «Їмо удома» в рамках «Домашньої колекції СТБ», власне кулінарне шоу «Звана вечеря») і, відповідно, найзрозуміліше для нас. Крім того, ця ніша в УАНЕТ практично не заповнена, немає сильних гравців, так що у нас є всі шанси закріпити за собою даний сегмент і в Інтернеті», - відзначає маркетинг-директор телеканалу Руслан Терещенко.

 

«Що ж до розвитку інтернет-напряму в цілому, то це цілком логічно для телевізійного бізнесу. У основі і ТБ і інтернету лежить контент, розрізняються лише способи його доставки, що, у свою чергу, при сумісному використанні дає додаткові переваги. Та, крім усього іншого, нам це дуже цікаво» - зазначає пан Терещенко.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22044
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду