Ведучий «Репортера» Андрій Макаренко йде з Нового каналу

22 Квітня 2008
18611
22 Квітня 2008
17:14

Ведучий «Репортера» Андрій Макаренко йде з Нового каналу

18611
Ведучий «Репортера» Андрій Макаренко йде з Нового каналу
Ведучий інформаційної програми «Репортер» Андрій Макаренко вирішив покинути Новий канал. Це рішення він прийняв після того, як отримав від керівництва пропозицію замість новин о 19.00 вести нічний випуск «Репортера».
 
«Умови подальшої співпраці мене не задовольняють, - пояснив «ТК» своє звільнення Андрій. – Раніше я вів новини о 19-й та нічні. А тепер вечірні вестимуть Володимир Павлюк та Катерина Нестеренко, а мені запропонували вести тільки нічні. Після того, як я два роки вів праймові новини, ви розумієте, мене ця пропозиція не цікавить».
 
Андрій Макаренко повідомив «ТК», що ще не визначився із майбутнім місцем роботи, але веде переговори за декількома пропозиціями.
 
 «Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18611
Коментарі
17
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Александр Ярмолатий
5844 дн. тому
Андрей! Черкассы тебя поддерживают! Все, что не делается - делается к лучьшему! Сам знаешь! Мудрости и успехов!!
Микола сіті
5845 дн. тому
Андрій тримайся, ми з тобою. Вірю що в тебе все буде добре. А для Нового каналу це велика втрата. Думаю на тебе чекають великі звершення :) ВІР ПРАГНИ ЖИВИ!
editor
5845 дн. тому
Андрей, мы с тобой. Сообразительные топ-менеджеры телеканалов, думаю, сразу начнут охотиться на твою голову. Удачи!!! Ты один из лучших информационных ведущих в стране.
Гора
5845 дн. тому
Андрюша, ты большой талант и очень активный человечек. Держу за тебя кулаки, всё будет хорошо
aelita
5845 дн. тому
Андрюша, мне всегда нравились твои эфиры, на каком бы канале и в каком слоте они не выходили! Уверена, что и дальше ты будешь нас радовать! Удачи и вдохновения!
крот
5845 дн. тому
Андрюша, удачи! Хороших тебе эфиров и удобного, по-твоему, руководства!
крапка
5845 дн. тому
Андрій Макаров - справжній професіонал і надзвичайно талановита людина. Думаю, для Нового то велика втрата. Але то їхні проблеми... А за Андрія я не хвилююся, розумні талановиті люди завжди знайдуть місце під сонцем. Підтримую Андрія на всі 100%
Diva
5845 дн. тому
Думаю, умные люди все прекрасно понимают! Почему так происходит! Андрей - НАСТОЯЩИЙ профессионал своего дела. Он, во всяком случае, не спит в кадре, как некоторые!!!
Глядач
5845 дн. тому
А що, на Новому і досі новини є?!
рпг
5845 дн. тому
да атлична он работал, просто кому-то надо было посадить своего человека
ак47
5845 дн. тому
андрій хороший для радіо. для прайма на тв ще треба багато працювати. дарма почав гнути пальці і відмовився від нічних випусків на новому
DimOK
5845 дн. тому
Ведущий - отстойняк полнейший. Как его ещё в прайм загнали? Твоё место на УТ-1!
Петров
5845 дн. тому
Коваленко, {CENSORED} косоголовый, тебе все не ймется, опущенец?))))))))))
5846 дн. тому
стыдно за руководство нового канала
Маше
5846 дн. тому
Марія, шо це ви відразу жовчу так плещете? Чи то ви себе за Марію видаєте?
Марія
5846 дн. тому
Дуже жаль! На відміну від Нестеренко, Макаренко "думає" над текстами, які видає в ефір. Себто, не є "говорящей головой"!
Правда про НК
5846 дн. тому
Главред НК Володимир Павлюк вирішив знову особисто підзаробити джинсою на виборах київського міського голови, і взагалі стати "граючим тренером". А джинсу будуть поставляти "ощадбанківський придурок" і друг Павлюка Олег Величко, і друг київського медіа-холдингу та особисто Бектурсунова, екс-КРТшник Володимир Петров, який обливає кабачковою ікрою Шеляженка... А тут під їхніми ногами якийсь Андрій Макаренко вештається! Треба прибрати, бо кредити треба виплачувати, а ділитися ні з ким не хочеться.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду