Рена Назарова стала головним редактором «Першого громадського»

22 Квітня 2008
17838
22 Квітня 2008
15:04

Рена Назарова стала головним редактором «Першого громадського»

17838
Рена Назарова стала головним редактором «Першого громадського»
Головним редактором проекту «Перший громадський» (Київська державна регіональна телерадіокомпанія) стала Рена Назарова – ведуча телепрограм творчого об’єднання «Студія Хрещатик, 26», яка працює на КДРТРК п’ятий рік. Про це «ТК» стало відомо від генерального директора КДРТРК Віктора Пасака.
 
Раніше цю посаду обіймала Анастасія Образцова, яка, як уже повідомляла «ТК», перейшла працювати на СТБ. Нагадаємо, на початку квітня стало відомо, що керівник проекту «Перший громадський» Людмила Король та головний редактор Анастасія Образцова залишають КДРТРК. Разом із тим, директор КДРТРК Віктор Пасак заявив, що проект «Перший громадський» працюватиме далі. 
 
Проект «Перший громадський», у рамках якого на КДРТРК та обласних державних телерадіокомпаніях виходить щоденна інформаційна програма «Час країни», стартував 13 серпня 2007 року. Ініціаторами його створення було керівництво Державного комітету телебачення і радіомовлення. У планах творців проекту було перетворити «Перший громадський канал України» (так він називався спершу) на єдиний телеканал, частину продукту для якого мали б виробляти у Києві на базі КДРТРК, частину – надавали б ОДТРК. 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17838
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
буся
5801 дн. тому
ой, о чем вы говорите.... здесь никогда порядка не будет. давно уже всем понятно --ху из ху. кто ваще -это говно смотрит, разве это канал? 1+1, интер, новый, стб - это каналы, а те, которые финансируются с госбюджета -- о них забудте. Всегда воровали, отмывали деньги, сам андрей шевченко хотел сделать общественный канал, а брал бабло, чтобы этого не делать. таких, как этот пасак -- тысячи... противно, что понимают, а всеравно оправдываются... делу ж этим не поможешь. рано или поздно все заканчивается, время покажет, что из этого всего выйдет и кто прав.
Солженіцин
5801 дн. тому
Дуже вичерпна думка. Світ журналістів тісний, а особливо тоді, коли в ньому не все гаразд. Ваші "працьовиті" кдрівці самі розповідають про перебіг та стан справ, смакуючи й детально. Суть ситуації, яка виникла на регіоналці - це вперте буксування Пасака, не сприйняття інновацій, і страх втратити трон. Це особливо було видно, коли губилися документи на камери з УТРу, коли блокувався ефір, який мав бути 3 на добу, а замість цього один раз. Тепер цукерки у кожному сюжеті фантиками блимають, а у карманах шелестять. Скільки ж це буде продовжуватися, невже не вистачає на життя? Ви праві, - це моя суб"єктивна думка, але я проробив у новинах 15 років, розбираюся у людях та в матеріалах. Жив закордоном, де видавав теж телевізійні новини, але такого безладу не бачив. У мене стажувалися нещодавно дві ваші журналістки з новин - це жах, вони ж речення нормально не напишуть. Звичайно, я їх не взяв, зате дивлюся тепер їхнє "грамотєйство" на кдрі.
Співрозмовник
5801 дн. тому
Мабуть ,ви ніколи не працювали в новинах ,якщо вважаєте ,що сюжети може робити одна людина. А щодо ведучої "східної краси", це Ваша суб'єктивна думка. Не випадково її вже немає в ефірі. І до речі "Суботній час" на 80% складався з сюжетів які робила "ватага КДРівців" для "Часу країни". А те, що Люда професійна людина, ні в кого сумніву не викликає. С приводу продажних КДРівців - мабуть Ви щось плутаєте, бо є люди що працюють, а є ті ,хто "цукерки" вишукує. І взагалі, звідки така поінформованість? Чи не Ви шановний Пане Солженіцин пропонували "цукерки"?
Солженіцин
5806 дн. тому
Листи з грошима були за професійний проект, без халтур. 90% програми складали сюжети із регіонів+включення. Так, були в них і провали (з технічного боку), але зміст і текст ведучого -бездоганний. КДРівці робили 1-2 сюжети на програму, а це може робити одна людина у штаті, як це роблять більшіст каналів. Для цього ватаги не потрібно. З усих проектів КДРУ - інтерівський і перші місяці суботній час о 19 годині з ведучою східної краси - були чогось варті. Принаймні, я із-задоволенням дивився, слухав і насолоджувався. А що зараз, цілий день одні повтори, або те, що абсолютно не можливо дивитися. До речі, а де ведуча цього суботнього часу? Стосовно, хто грає короля, так це питання спірне.Пані Король пішла очолювати новостворений канал, який вже зробив перші кроки на міжнародний рівень. І я радий їй допомогти у цьому, Люда - професійна людина. А ваші Кдрівці, пане Пасак, просто продажні -їх цукеркою помани - вони все розкажуть і покажуть. Як кажуть, свита ваша, вже продала з нутрощами гендиректора каналу і його друзів.
не інтер-дівчинка
5806 дн. тому
По-перше, хто Вам сказав, що за Король і Образцовою всі пішли? Звільнилася поки лише одна Образцова, навіть Король у відпустці. Інші екс-інтеровці чогось чекають, ніяк не можуть розпрощатися із цим розкритикованим вами каналом та грошима в конвертах від Держкомтелерадіо (чим вони кращі від халтур про які ви пишете?). Та й зарплатня навіть офіційна у тієї ж Образцової була 2500, а ще обов"язково листи -- ну, ті, що з грошима...Яким буде проект? Та не гірший. бо робили його не тільки інтеровці.Точніше, зовсім не вони -- усе писали, знімали і монтували якраз КДРівці. Ті ж лише керували. "Короля играет свита". А для Король грали КДРівці.
Солженіцин
5809 дн. тому
Цікаво, а яким чином працюватиме редакція, ким буде керувати Рена Рафіковна, новопризначений головний редактор? Люди ж всі пішли за Король та Образцовою! Чи запросите студентів на практику, а потім розповідатимете, що над проектом працював колектив заслужених журналістів україни на чолі з генеральним директором та його заступниками. Краще б реальну ситуацію змалювали суспільству, що працювати нікому, одні пенсіонери, які досиджуюють до вислуги, у тому числі і ви зі своїми замами і діти. Що коштів не вистачає, що зарплата 800 гривень - 950 гривень, а інші надходження з держбюджету та паркетні халтури, які нефігурують у документах, осідають у ваших карманах. пане Пасак, з ким ви змагаєтеся? Навіщо ці совкові прийомчики. Соромно у Вашому віці, як кажуть, "понти ганать". Дали б ви дорогу молодим, послухали б свого дружка Ландика, який радить вливати молоду, професійну кров.Порада - найміть менеджера з набору персонала та гарного юриста у компанію, бажано української національності.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду