Анастасія Образцова стала випусковим редактором «За Вікнами» СТБ

21 Квітня 2008
26184
21 Квітня 2008
14:59

Анастасія Образцова стала випусковим редактором «За Вікнами» СТБ

26184
Анастасія Образцова стала випусковим редактором «За Вікнами» СТБ
Анастасія Образцова, яка донедавна працювала головним редактором програми «Час країни» (проект «Перший громадський», Київська державна регіональна телерадіокомпанія), стала випусковим редактором програми «За Вікнами» телеканалу СТБ.
 
Цю інформацію підтвердив «ТК» заступник голови правління СТБ з інформаційного мовлення Олексій Мустафін.
 
Нагадаємо, на початку квітня стало відомо, що керівник проекту «Перший громадський» Людмила Король та головний редактор Анастасія Образцова залишають КДРТРК. Разом із тим, директор КДРТРК Віктор Пасак заявив, що проект «Перший громадський» працюватиме далі.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26184
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Екс-коллега
5802 дн. тому
Настя, желаю удачи. Может хоть с третьего раза повезет!!! Как показывает практика с деньгами профессионалы все. А денег нет-и профессионализм куда-то девается. Хорошо там, где нас нет!!!
типо коллега
5810 дн. тому
Настена, а че в дерьме так долго сидела? А ответ прост....Ваши интеровские понты-это просто понты.... посмотрел сегодня "Зп викнамы"- убогость конкретная. Людиииииии, нет в Хохленде телевидения, нет личностей, нет денег, есть только желание стать европейцами в вышиванках. Настенька, воспитывай дытынку, не ходи в телевизор. Нечего тебе там делать. Ох...бл... ушел бы сам с ТВ, да только, кроме, как языком трепать, ничегошеньки не умею. Надо бы на что-то полезное переучиться. Пойду гайки крутить. Пользы больше будет. А то, посмотришь на деревню с распальцовкой ....и за себя самого стыдно.
Мавпо
5810 дн. тому
Настя, ждём и смотрим. Любим и верим в твой талант.
коллега
5810 дн. тому
Лера Семенюк "За викнами" уже несколько месяцев выпускает. Так что бывший Интер конкурирует с "Агентами" на Интере нынешнем. Пока счёт явно в бользу бывшего.
Karpova
5810 дн. тому
Малыш, поздравляю!!!
коллега
5810 дн. тому
искренне рад за тебя Настя. держись.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду