У рівненських журналістів буде своя премія імені Володимира Здоровеги

16 Квітня 2008
11219
16 Квітня 2008
12:11

У рівненських журналістів буде своя премія імені Володимира Здоровеги

11219
У рівненських журналістів буде своя премія імені Володимира Здоровеги

Факультет масової комунікації та менеджменту Міжнародного економіко-гуманітарного університету (МЕГУ) міста Рівне та обласна спілка журналістів України вирішили вшанувати пам’ять відомого викладача, професора журналістики Володимира Здоровегу, започаткувавши на факультеті стипендію імені Здоровеги. Про це 15 квітня повідомив ЗІК.

 

За інформацією професора та викладача МЕГУ Віктора Мазаного, «ця людина завжди залишиться у спогадах викладачів та студентів людиною порядною із чистими помислами».

 

Сума стипендії становить 420 гривень щомісяця.

 

Цього разу її номінантом став студент четвертокурсник Роман Свирида. Премію йому вручили донька та дружина Володимира Здоровеги.

 

Довідка ЗІКу.

 

У 2007 році до річниці смерті видатного українського вченого в галузі журналістики, професора Львівського національного університету ім. І. Франка Володимира Здоровеги Львівська обласна організація Національної спілки журналістів України заснувала обласну премію його імені. Першим лауреатом цієї премії на Львівщині став тодішній головний редактор «Львівської газети» (тепер він очолює тижневик «Суботня пошта») Ігор Гулик.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11219
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду