Олексій Мустафін балотується у депутати Київради

9 Квітня 2008
20397
9 Квітня 2008
16:27

Олексій Мустафін балотується у депутати Київради

20397
Олексій Мустафін балотується у депутати Київради
Заступник голови правління телеканалу СТБ з інформаційного мовлення Олексій Мустафін увійшов під четвертим номером до виборчого списку Соціал-демократичної партії України (об’єднаної) до Київської міської ради. Цю інформацію підтвердив «Телекритиці» сам пан Мустафін, який є заступником голови СДПУ(о).
 
На запитання, навіщо Олексієві крісло депутата Київради, він відповів: «Я член партії з 1990 року. Принаймні, досі ніхто не сумнівався в тому, що я переконаний соціал-демократ. Тому братиму участь там, де моя участь потрібна партії. Враховуючи пропозицію київської міської організації, я дав згоду на участь у перевиборах».  
 
На думку Олексія Мустафіна, можливе обрання до Київради на його роботу на СТБ не вплине. «Наскільки я знаю, депутати міськради не працюють постійно, - сказав він. – По-друге, якщо в нас прем’єр-міністр хоче поєднувати свої прем’єрські обов’язки із роботою в міськраді, думаю, це може спрацювати і у випадку керівника інформаційної служби. Для мене важлива присутність соціал-демократів у Київській міській раді, бо я – соціал-демократ. Утім, цілком можливо, що мені доведеться поступитися своїм місцем на СТБ комусь іншому».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20397
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
современник
5856 дн. тому
Это здорово! Это ещё одно доказательство, что учебников по психсатрии и её признакам для Мединститута выпускать не стоит, т.к. живое наглядное пособие - рядом!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
;;;;
5859 дн. тому
Мустафін приклад того, що не тоне
Ірина
5860 дн. тому
Брехня. Майже всі маршрути, якими я користуюся, тарифи підняли на 25-50 копійок
Есдек
5860 дн. тому
Споживачі. Тарифи залишилися незмінними
не есдек
5860 дн. тому
Щось та "війна" тихо йшла і тихо закінчилася. І хто переміг?
Есдек
5860 дн. тому
Ви просто непоінформовані. Соціал-демократи, наприклад, вели війну з мерією за збереження тарифів на траспорт і проти сміттєспалювального заводу на Троєщині... Так що "ех, Ви" стосується насамперед Вас
5860 дн. тому
Якраз СТБ, де новинами керує Мустафін, з'являється в усіх гарячих точках. А де всі інші есдеки?
сексуал-демократ
5860 дн. тому
Якщо Ви соціал-демократ, то в чому Вас і Вашу партію ніхто не бачив в "горячих точках Києва, де йде суцільне порушення прав соціуму. Соціал-демократ і це має звучати горда! Ех, Ви...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду