Людмила Король і Анастасія Образцова залишають «Перший громадський»

8 Квітня 2008
21366
8 Квітня 2008
12:02

Людмила Король і Анастасія Образцова залишають «Перший громадський»

21366
Людмила Король і Анастасія Образцова залишають «Перший громадський»
Керівник «Першого громадського» Людмила Король та головний редактор Анастасія Образцова залишають проект.
 
Як повідомив «ТК» генеральний директор Київської державної регіональної телерадіокомпанії Віктор Пасак, він підписав заяву про звільнення Анастасії Образцової та заяву про відпустку Людмили Король. «Людмила вже повідомила, що не має наміру повертатись після відпустки до роботи на Першому громадському». Програма «Час країни» виходитиме, звільнення декількох осіб на її роботу не вплине», - сказав пан Пасак.
 
Людмила Король підтвердила, що має намір залишити посаду першого заступника гендиректора КДРТРК – керівника проекту «Перший громадський». «Я не бачу для себе перспектив у цьому проекті», - пояснила вона. За її словами, зараз вона обирає з-поміж декількох пропозицій щодо майбутньої роботи.
 
Проект «Перший громадський», у рамках якого на КДРТРК та обласних державних телерадіокомпаніях виходила щоденна інформаційна програма «Час країни», стартував 13 серпня 2007 року. Ініціаторами його створення було керівництво Державного комітету телебачення і радіомовлення. У планах творців проекту було перетворити «Перший громадський канал України» (так він називався спершу) на єдиний телеканал, частину продукту для якого мали б виробляти у Києві на базі КДРТРК, частину – надавали б ОДТРК.
 
 «Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21366
Коментарі
11
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
фуру
5815 дн. тому
ви знаэте, так прикро стає, коли бачиш, що розвалюються хороші колективи, один бюрократизм та перефарбовування у політичний колір щомісяця. Коли вже їх повиганяють, а на їхнє місце наберуть нормальний персонал. Що це за програми, де ведуча вікторія христинченко у кожному слові допускає по 2 помилки, Ганна Степанець, яка хизується перед глядачами, граючи роль перед керівництвом та називає супутник щопрограми, Рена Назарова - вдає з себе провідну журналістку українського тб, а насправді бере грошові хабарі і намагається побудувати вірністю кар"єру. ці ж люди просто мильна кулька, яка всеодно у найближчому майбутньому лопне. Усі передачі, прямі ефіри, включаючи і За київським часом - суцільні методи відмивання грошей і знімання халтур. Куди дивиться КРУ. Невже вони не можуть розплутати ці схеми, Нацрада, яка має відстежувати це 24 годинне шоу халтур Пасака.Не країна, а безлад суцільний.
кролік
5815 дн. тому
да, эти квазимоды что-то себе возомнили.... Боги блин. За те крохи, которые платят, требуют полной отдачи. Что в итоге имеем - шарашкину контору, где великие ведущие и знаные, заслуженые журналисты. Таких мы видали, лавры их завяли, пора вливать нормальную кровь. При жизни своей они не дадут нормальным людям это сделать.
фуру
5815 дн. тому
шо там не вплине, за словами Пасака. Працювати зовсім нікому. Хто ж залишився? Скільки пішло людей за останні 3 місяці? У "престола" ті, хто брудні гроші приносить типу Карпенка, Мужука, Назарової. ..Ними ж усі дірки не затулиш. Треба працювати для людей, платити їм нормально, не підсиджувати. Молодці Король та Образцова, що пішли, і забрали всю команду. За такі гроші та при комуністичній владі, яка залишилася зі старцями біля керма нормально не попрацюєш. КДР доживає останні дні з її пенсіонерами, які тримаються за свої крісла, як голодний перед смертю. Молодці перший громадський, що пішли, нарешті ви зрозуміли, що цих "товаріщєй" не перебориш, та й Прутнік грошей вже не дає.... Сенсу і справді немає
Вася
5822 дн. тому
Люся, мы работу тебе найдем. В девках не засидишся.
5823 дн. тому
жаль Образцову. не могу даже представить как ей удавалось разгребать все это ..Ты талантивая и умная, дай Бог тебе найти новую классную работу.
идиоты
5823 дн. тому
Где это вы видели чтобы студенты рвали за 500 баксов? они во-первых, ни х.. не хотят делать, а только бабки требуют, а во вторых, сейчас даже за полторы не рвут ничего и не студенты... или вы работаете на Мухосранской телекомпании Сяйво?
туда
5823 дн. тому
30-летние??? хм.... супер комплимент)))) интересно сколько десятилетий тому Люде было 30??
222
5823 дн. тому
Пойдут на Первый Национальный к Бондаренко делать Підсумкову програму.
Куда?
5823 дн. тому
Куда же вы теперь пойдете, 30-летние Настя и Люда? Рынок журналистов перенасыщен, вакансии есть только ниже 500 долларов в месяц и за них рвут на себе тельняшки студенты-журналисты.
5823 дн. тому
фальшборт
Denis
5823 дн. тому
фальш-старт
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду