«Нова комерційна телегрупа» продаватиме пряму рекламу на каналах Пінчука з 2009 року

27 Березня 2008
20182
27 Березня 2008
15:38

«Нова комерційна телегрупа» продаватиме пряму рекламу на каналах Пінчука з 2009 року

20182
«Нова комерційна телегрупа» продаватиме пряму рекламу на каналах Пінчука з 2009  року
У травні 2008 року «Нова комерційна телегрупа» - ексклюзивне агентство із продажу комерційних можливостей каналів групи Віктора Пінчука – представить нову схему продажів прямої реклами на Новому каналі, ICTV, СТБ та М1, повідомляє «Медіабізнес».
 
За цією схемою канали почнуть працювати з 1 січня 2009 року, коли завершиться термін їхніх контрактів на реалізацію рекламних можливостей із сейлз-хаусами «Інтер-реклама» та «Стиль-С». Як повідомив «Медіабізнесу» генеральний директор «НКТ» Андрій Партика, якщо канали Пінчука вирішать продовжити співпрацю з групою «Інтер», форма їхнього партнерства може змінитись.
 
Андрій Партика впевнений, що рекламний час на Новому каналі, СТБ, ICTV та М1 можна продавати краще, а український ринок недооцінений щонайменше на 50%. Разом із тим, він наголошує, що не йдеться про «війну», і партнерство з «Інтер-рекламою» може бути продовжене з метою «розвитку ринку». Тим часом, як повідомив «Медіабізнесу» генеральний директор сейлз-хаусу «Відмінна реклама» (входить до групи «Інтер») Олег Павленко, «Інтер» зробив каналам Пінчука значно вигіднішу пропозицію, ніж під час переговорів про укладення контрактів на 2007-2008 рік. Проте Павленко «розуміє, що фінансове питання – не головна складова при прийнятті рішення. У холдингу давня мрія: керувати продажами реклами самостійно».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20182
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду