Максим Варламов призначений гендиректором «1+1». Наталія Катеринчук очолила «ТСН»

27 Березня 2008
42608
27 Березня 2008
10:37

Максим Варламов призначений гендиректором «1+1». Наталія Катеринчук очолила «ТСН»

42608
Максим Варламов призначений гендиректором «1+1». Наталія Катеринчук очолила «ТСН»

Максим Варламов призначений генеральним директором телеканалу «1+1». Про це повідомляє прес-служба «1+1». Це рішення було прийнято Наглядовою радою каналу 26 березня. Дотепер Максим Варламов обіймав посаду заступника генерального директора.

 
Також Наглядова рада телеканалу «1+1» прийняла рішення про створення нової виробничої структури на базі підприємства «Інтер-Медіа», що займатиметься виробництвом телефільмів, серіалів, документальних та розважальних проектів українською мовою, генеральним директором якої призначений колишній керівник «1+1» Юрій Морозов.
 
Володимир Карташков залишає департамент інформаційного та суспільного мовлення телеканалу «1+1» і разом з Юрієм Морозовим працюватиме у цій виробничій структурі на посаді заступника генерального директора підприємства «Інтер-Медіа». Новим керівником департаменту інформаційного та суспільно-політичного мовлення каналу призначена Наталія Катеринчук – у минулому шеф-редактор телеканалу «Сіті».
 
Також ухвалено рішення про підвищення Вікторії Горенштейн  з посади заступника фінансового директора на посаду заступника генерального директора телеканалу «1+1».
 
«Ці зміни є чітким сигналом для ринку про те, що Студія «1+1» акумулює свої зусилля на посиленні виробничих можливостей для створення оригінального українського програмного продукту, аби відповідати вимогам на цьому висококонкурентному телевізійному ринку», - коментує зміни у менеджменті виконавчий директор компании СМЕ Адріан Сирбу.

 

Як повідомила прес-служба телеканалу, співвласники групи компаній «1+1» - Central European Media Enterprises, Олександр Роднянський та Борис Фуксман – здійснюють реструктуризацію своїх активів у відповідності з домовленостями, яких вони дійшли на початку 2008 року. Відтепер компанія СМЕ нестиме відповідальність за операційне управління «1+1».

  

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
42608
Читайте також
Коментарі
41
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Шанувальниця
5812 дн. тому
Вітаю Максима Варламова з Днем народження! Сподіваюся, що нова посада принесе задоволення, прибуток і звання найкращого телеменеджера країни.
Le
5861 дн. тому
Жена Игоря Федорива - Таня Трощинская
joe
5863 дн. тому
напомните, катеринчук это не жена игоря федорива с ут-1?
lol
5864 дн. тому
Народ, ярчайшие комменты под последним интервью Вильямс -)) Предлагаю заценить :-)) http://www.telekritika.ua/news/2008-03-27/37446
Аналитик
5865 дн. тому
А мне лично кажется, что канал готовят к виборной компании вот и Фуксманы эти и ставят людей которые будутпроводить компанию Тимошенко!
Федот
5865 дн. тому
Что Варламов {CENSORED} что Катеринчук, только вот простых журналыстов жалка, будут работать под шефством продажных {CENSORED}.
Юрий
5865 дн. тому
Как мне кажется с Лигачевой и так все понятно. Вопрос в другом, за какие заслуги Варламову и Катеринчук доверили такие ответственные должности, введь действительно это то же самое что доярку и пастуха назначить управляющими мепталургическим заводом!
Майдан
5865 дн. тому
Ребятки, если я не ошибаюсь то Телекритика как раз и борется с цензурой!!!!!!!! Или только не в отношении себя. А правду слушать канечно никто не хочет видеть.
аборигенный туземецъ
5865 дн. тому
Да, вы правы - до прихода Лигачевой на "Телекритике" было истое раздолье!
Читатель
5865 дн. тому
Что касается Телекритики, то тут уже давно нет свободы слова, от них свобода ушла в тот день как тут появилась Лигачева:) Не знаю упеет ли кто то это прочитать, ведь работают тут опереативно.
otar
5865 дн. тому
2 ревчик - Свобода слова обмежена цензурою здорового глузду.
ревчик
5865 дн. тому
Телекритика, в чому свобода слова, якщо модератори навіть на форумах стирають коментарі?
Влад
5865 дн. тому
Ребята, нечего вам волноваться, лиди себе отмівают деньги, а то что колхозников назначают на ответственные должности это продумано, потом легко можно будет все спереть на них.
Логос
5865 дн. тому
Мне личто уже тоже надоели эти заказные назначения на плюсах. каких-то пастухов понаберают, а потом вопят что Нацкомиссия сними судится.
Фигаро
5865 дн. тому
Варламову нужно руководить не информационным отделом а колхозом. Тем более что он очень далек от того что будет делать.
Логик
5865 дн. тому
Послушайте, господа! Если Богуцкому можно руководить целым холдингом, почему Варламову нельзя руководить одним каналом?
Синельник Олексей
5865 дн. тому
Они двое друг друга стоят. Что один что дгугая, с одного поля ягоды - варюги и провокаторы.
Андрей
5866 дн. тому
Не-е-е, ну я просто поражаюсь. Нужно было еще этого отМорозова найти. нет достойных что ли? Или в мешок с капустой не многих подпустят. и сколько уже все будет покупатся
Лилия
5866 дн. тому
Худших назначений и придумать сложно было, Это то же самое что доярку посадить в кресло мера. и за какие это заслуги интерестно Катеринчук так пофортило? Нибось перед кем то хорошо выслужилась.
Михайло
5866 дн. тому
Шкода тільки того що Катероинчук ТСН споганить, адже вада настільки далека від того чим буде займатись, що Роднянський й сам буде жаліти що довірив їй ТСН. А вона молодець, знає з ким потрібно дружити:).
знову я
5866 дн. тому
Варламова не знаю, а от з Катеринчук перетиналася. Жлобиха первосортна. І як фахівець повний нуль. Гора понтів, менторські нотки і ніякого здорового глузду. Зате кар"єру собі забабахала - молодець. Вчіться - головне наглість і нахабство.
Боря
5866 дн. тому
Можно подумать, что Варламов - конфетка! Или профессиональній менеджер. Да и юрист - не очень. Дослужился! Вся надежда на румінских братьев.
катаріна
5866 дн. тому
Співчуваю плюсам!!! Катеринчук - це повне {CENSORED}.
vlodko
5866 дн. тому
Поздравляю Наталку с новой должностью!
Кукринікса
5866 дн. тому
Тепер ТСН почне всіляке жовте {CENSORED} видавати піплу. Катеринчучка цього добряче навчилася у москалів. А хватка в неї - не гірше бультерйера. Може й Пховшика перекусити запросто!
yurgens
5866 дн. тому
vitayu plusi. chiro! hay jive Natalka
Марк Лютий
5866 дн. тому
Наталка - не Безлюдна. Це перше. Принаймні, вона креативила і працювала на позитив там, де вона працювала, перш за все маю на увазі НТН. З - під її крила вийшли досить професійні журналісти. Вважаю, плюси - вона заслужила. Побачимо, чи стануть екс-нтнівці першими людьми на 1+1.
Умник
5866 дн. тому
Супер!!!! Дайте ребятам поработать а венгров на......
Troyansky_Loshad
5866 дн. тому
Всё что усиливает 1+1 и интер делает нтн слабее!
Ого
5866 дн. тому
2 Profi Вас обманули!!! Среди "злопыхателей" Катеринчук - истинные профессионалы. Профессионализм - это то, чего этому человеку не хватает. Зато самомнения и вульгарности - выше крыши!!
5866 дн. тому
Как раз Попова убирать не следовало бы. А вообще логика "усиливать сильное, ослаблять слабое" - это так по-плюсовски...
українець
5866 дн. тому
А пан Попов поїде, нарешті, додому?
Profi
5866 дн. тому
Собаки лают - караван идет :)))))))))))))) Страшно ? ;)
Боря
5866 дн. тому
Катеринчук - та же Безлюдная, минус элементарная гуманитарная культура и образование. Отличный выбор для интелектуального канала.
Позитив
5866 дн. тому
Ну, тепер "Україна" доукомплектує свій штат.
каклафоб-террорист
5866 дн. тому
настораживает имя "Наталка"... пропал канал....
Леша
5866 дн. тому
Пропал канал!
Profi
5866 дн. тому
Наталка Катеринчук ! Бывшие сотрудники по канала НТН , поздравляют вас с новой должностью , и желают всего самого лучшего !!! Очень рады за вас !!! Для злопыхателей ( если такие есть у Наталки ) : таких профессионалов на современном ТВ - БОЛЬШЕ НЕТ !!! НТН при ней , рос как сумасшедший . Весь коллектив любил и уважал как вторую маму ! И помнит и любит до сих пор ( судя по рассказам там оставшихся ) . Плюсовцы , не пугайтесь . Наталка строгая , но справедливая !!!
gy-gy
5866 дн. тому
no comments... думаєте, то на краще?
Интер
5866 дн. тому
Всё, что убивает 1+1, делает нас сильней.
невловимі месники
5866 дн. тому
Наступна - Безлюдна.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду