Нестор Шуфрич образився на Михайла Сироту за коментарі на адресу Савіка Шустера

26 Березня 2008
36290
26 Березня 2008
13:57

Нестор Шуфрич образився на Михайла Сироту за коментарі на адресу Савіка Шустера

36290
Нестор Шуфрич образився на Михайла Сироту за коментарі на адресу Савіка Шустера

Одного з лідерів Партії регіонів Нестора Шуфрича дуже здивував коментар нардепа від блоку Литвина Михайла Сироти стосовно участі політиків, у тому числі й самого Шуфрича у програмі Савіка Шустера «Свобода». У відповідь регіонал натякнув, що за версією Сироти Литвин ще дурніший, повідомили у прес-службі Шуфрича.

 

Нагадаємо, що «Свободу» Шустера Сирота назвав змаганням, «хто дурніший– Шкіль чи Шуфрич».

 

«Я не думаю, що мотивацією таких висловів пана Сироти був той факт, що саме названі ним політики обійшли у останній програмі „Свобода” 2007р. в оцінках глядачів щодо щирості своїх переконань його керівника Володимира Литвина», - заявив у відповідь Шуфрич.

 

Особистісні оцінки політиків, «включаючи мене», регіонал залишив «на совісті самого Михайла», але водночас обурився «з приводу окремих натяків щодо Савіка Шустера».

 

«З боку пана Сироти робити окремі натяки щодо Савіка, а тим більше щодо Тіни Кароль – ми розуміємо про що йдеться - безвідповідально, некоректно і є таким вчинком, що паплюжить ім’я Михайла Сироти як політика так і людини. Те, що ні я, ні, мабуть, пан Сирота не скористалися своїм правом визначити найкрасивішу людину України на 2007 рік згідно журналу Viva!, не означає, що ми не маємо з повагою ставитись до вибору читачів, і не дає будь-кому права давати принизливі оцінки цьому вибору», - зауважив Шуфрич та додав, що на його думку саме представники блоку Литвина «найменше мають право ображати журналістів. Я думаю, що їм і без цього має бути доволі складно дивитися журналістам в очі».

 

У самого Шуфрича до Шустера, як до журналіста, претензій «може бути набагато більше, ніж у Михайла Сироти». Регіонал визнав, що “і мене Савік не раз «діставав», але додав, що саме в цьому «і полягає його майстерність».

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
36290
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
alexa
5872 дн. тому
Никакого задания он не получал. Наши политики сами себя опускают.
юра
5873 дн. тому
Шустеру как гражданину Италии пофиг Настя Шуфрич, Литвин, Шкиль - он Украину опускает. Такое задание получил. Как раньше американцам в Афгане помогал опускать советских солдат
WSG
5873 дн. тому
Ставлю на Шуфрича - він лідер в формулі Сироти. Які будуть думки?
Максим
5873 дн. тому
Так... Шуфрич уже почав захищати Шустера. Невже всі так швидко забули, які випади на адресу цього ведучого дозволяв собі сам пан Нестор прямо на "Свободі"? Яка коротка пам'ять!
МК
5873 дн. тому
Виступ Шуфрича на минулій "Свободі" був абсолютно провальний. Литвина не чув. Шкіля коментувати просто не буду
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду