Олег Дубина критикує ЗМІ за розголошування секретних документів

17 Березня 2008
26260
17 Березня 2008
17:25

Олег Дубина критикує ЗМІ за розголошування секретних документів

26260
Олег Дубина критикує ЗМІ за розголошування секретних документів
Голова правління Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» Олег Дубина критикує публікацію в засобах масової інформації конфіденційних документів про переговори «Нафтогазу України» з російським газовим монополістом «Газпромом».
 
Про це Дубина заявив під час парламентських слухань, організованих Комітетом з питань національної безпеки і оборони, повідомляють «Українські новини»
 
Дубина підкреслив, що для повноцінного проведення переговорів недопустима публікація документів до закінчення самих переговорів, тим більше, якщо вони носять конфіденційний характер.
 
«Це вже не переговори», - сказав Дубина.
 
Голову правління підтримав уповноважений Президента з питань міжнародної енергетичної безпеки Богдан Соколовський, додавши, що в ході переговорів «Газпрому» з представниками середньоазіатських держав, з Угорщиною, Румунією, Сербією такого просочування інформації не відбувалося, і це може негативно впливати в цілому на імідж України.
 
«Не встигли з’явитися документи - вони вже знаходяться в Інтернеті», - сказав Соколовський.
 
Дубина та Соколовський виразили надію, що відповідальні організації і фахівці не допустять повторення такої ситуації.
 
Як повідомлялося, за підсумками переговорів 12 березня «Нафтогаз України» і «Газпром» підписали угоду про розвиток відносин в газовій сфері.
 
Згідно з угодою, «Нафтогаз України» і «Газпром» домовилися про постачання до України не менше 49,8 млрд. куб. м газу по 179,5 долара/тис. куб. м у березні-грудні.
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26260
Читайте також
13.01.2009 10:05
Игорь Соловей
, для «Детектор медіа»
15 541
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Вася Пупкин
5579 дн. тому
Так это надо не СМИ критиковать, а почистить НАК от русских шпионов... А самому научится правильно сливы организовывать...
пп
5882 дн. тому
а мне кажется, что граждане должны знать о чём договариваются олигархи между собой
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду