21 березня розпочинається кастинг учасників нового шоу СТБ «Танцюють всі!»

17 Березня 2008
22065
17 Березня 2008
12:28

21 березня розпочинається кастинг учасників нового шоу СТБ «Танцюють всі!»

22065
21 березня розпочинається кастинг учасників нового шоу СТБ «Танцюють всі!»
21 березня розпочнеться кастинг учасників нового телеканалу  шоу СТБ «Танцюють всі!». Прем’єрою цього проекту  телеканал планує відкрити телевізійний сезон 2008-2009,  повідомляє прес-служба СТБ. 
 
Як уже повідомляла «ТК», канал СТБ придбав формат шоу SoYouThinkYouCanDance? («Думаєш, ти вмієш танцювати?») британської компанії RDF. За інформацією Media Business Reports, приблизний бюджет шоу - $1 млн. 
 
У танцювальному конкурсі зможуть брати участь представники будь-яких танцювальних стилів та напрямків. Відбіркові тури відбудуться у всіх великих містах України, внаслідок чого буде визначено 150 конкурсантів. Далі вони працюватимуть у Ялті з професійними хореографами, після чого будуть обрані 20 учасників, які змагатимуться за звання кращого танцюриста в ефірі СТБ. Грошовий приз, який отримає переможець проекту – 250 тисяч гривень. 
 
Маркетинг-директор СТБ Руслан Терещенко наголошує на тому, що новий проект не стане аналогом «Танців з зірками»:«У нашій програмі зможуть узяти участь усі бажаючі. Кожен, хто вважає, що вміє танцювати і готовій це довести. До того ж, щоб перемогти учасникам доведеться оволодіти всіма стилями – від польки до хіп-хопа. І разом з тим з’ясуємо, що складніше - пасадобль чи брейк-данс, і чи зможуть вуличні танцюристи освоїти віденський вальс.  Саме тому кожен з учасників зможе розкритись по максимуму». 
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22065
Теги:
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5852 дн. тому
где кастинги проходить будут?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду