Помер Євген Оленін

23 Лютого 2008
13031
23 Лютого 2008
09:55

Помер Євген Оленін

13031
Помер Євген Оленін
20 лютого на 64 році життя пішов із життя Євген Оленін – архітектор, публіцист і кінодокументаліст. Читачі «ТК» пам’ятають пана Оленіна за його статтями у рамках дискусії про увічнення пам’яті жертв Бабиного Яру тощо.
 
Євген Оленін – член-кореспондент Української академії архітектури, член Національної спілки художників України, член Міжнародної майстерні дизайну Женьє (Угорщина), автор багатоцільової проектної програми реабілітації-реконструкції міста Одеси. Останнім часом був координатором Міжнародної меморіальної ради з увічнення пам’яті жертв Голокосту та працював над створенням проекту меморіалу у Бабиному Яру, який так і не встиг скінчити.
 
Євген Оленін є автором низки документальних фільмів про Одесу та маловідомі факти Голокосту в Україні.
 
«Детектор медіа» висловлює щире співчуття рідним і близьким Євгена Оленіна.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13031
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду