Нацрада зобов’язала «Волю» відновити аналогове мовлення на Троєщині

20 Лютого 2008
46235
20 Лютого 2008
16:49

Нацрада зобов’язала «Волю» відновити аналогове мовлення на Троєщині

46235
Нацрада зобов’язала «Волю» відновити аналогове мовлення на Троєщині
Національна рада з питань телебачення та радіомовлення зобов’язала компанію «Воля» відновити трансляцію універсальної програмної послуги для всіх абонентів компанії протягом доби. Це рішення було прийняте те на засіданні 20 лютого з приміткою «до оперативного оприлюднення у ЗМІ». 
 
Представник компанії Костянтин Гнатчук  наполягав на тому, що «Воля»  запропонувала абонентам альтернативу, змінивши лише технічні параметри надання послуги. 
 
На думку членів ж Нацради, це є позбавленням громадян України, які не мають відповідного цифрового обладнання для приймання цифрового сигналу, їх конституційного права на інформацію. За словами голови Нацради Віталія Шевченка, саме цим і був зумовлений такий жорсткий захід.
 
Також упродовж тижня Нацрада має провести перевірку компанії і розглянути її результати на наступному тижні. 
 
Офіційну відповідь Національній раді  компанія «Воля» обіцяла надати найближчим часом.
 
Нагадаємо, наприкінці січня компанія «Воля» відключила аналоговий сигнал у кабельній мережі київського житлового масиву Троєщина. Абонентам було запропоновано перейти на цифрові пакети.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
46235
Читайте також
14.02.2008 15:49
Артем Петрушенко, для «Главреда»
31 533
06.02.2008 11:44
Павел Курмачев, для «Детектор медіа»
28 117
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
анонимус
5907 дн. тому
эх ребята, не закроют :)
Сива Кобила
5908 дн. тому
Компанію "Воля"?
Profi
5909 дн. тому
Скорее бы закрыли эту уродскую контору !!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду