25 лютого на ICTV - прем'єра екшна «Російський переклад»

18 Лютого 2008
18026
18 Лютого 2008
11:59

25 лютого на ICTV - прем'єра екшна «Російський переклад»

18026
25 лютого на ICTV - прем'єра екшна «Російський переклад»

25 лютого в 21:00 на ICTV відбудеться телепрем'єра екшна «Російський переклад» за романом Андрія Константінова «Журналіст». Про це повідомляється на сайті ICTV.

За сюжетом події фільму розгортаються у 1985 році. Головний герой – ленінградський студент-арабіст Андрій Обнорський. Його відправляють на практику до Південного Йемену у якості військового перекладача. Він потрапляє до елітної 7-ої бригади - місцевого спецназу. Щоб не втратити відмінної фізпідготовки, герой починає брати уроки рукопашного бою у палестинського інструктора Синдібада. Але за межами військового містечка інше життя, яке вносить свої драматичні корективи. Між Північним і Південним Йеменом назріває військовий конфлікт. ГРУ починає таємно поставляти великі партії зброї арабам-палестинцям...

 

Як повідомляється, фільм знімався в трьох країнах із залученням французьких фахівців зі спецефектів, та справжньої важкої військової техніки.

За літературну обробку сценарію фільму відповідав Едуард Володарській, а режисером-постановником виступив Олександр Черняєв. Музику до фільму написав Ігор Корнелюк.

На головну роль запрошено молодого актора Микиту Звєрєва, у ролях другого плану знялися Сергій Селін, Олександр Пашутін, Сергій Векслер та Олександр Цуркан, Раміль Сабітов та інші.На головну жіночу роль режисер запросив свою дружину — Марину Черняєву.

Серіал виходитиме на каналі ICTV з 25 лютого, із понеділка по четвер, о 21:00.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18026
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду