10-й сезон «Шансу», який стартує на «1+1», може бути останнім

14 Лютого 2008
24673
14 Лютого 2008
12:51

10-й сезон «Шансу», який стартує на «1+1», може бути останнім

24673
10-й сезон «Шансу», який стартує на «1+1», може бути останнім
17 лютого на телеканалі «1+1» стартує десятий сезон програми «Шанс» (виробництво «Студії В.І.К.» Ігоря Кондратюка»), який, за повідомленням прес-служби каналу, буде останнім в історії шоу.
 
«Зараз ми настроєні на те, що цей сезон буде останнім. Щоправда, подивимось іще на реакцію глядача, на рейтинги», - цитує прес-служба продюсера «Шансу» Ігоря Кондратюка. Остаточно доля «Шансу» буде визначена після фінального гала-концерту 25 травня.
 
У десятому сезоні «Шансу» правила програми будуть змінені. Відтепер переможців визначатимуть професійні продюсери, а не глядачі. «У кожній програмі змагаються дві продюсерські команди – Кузьми і Наталії Могилевської. Одна веде переможця чергового «Караоке на Майдані», інша – переможця попередніх сезонів «Шансу». В кожній із команд шестеро людей – продюсер, саунд-продюсер, хореограф, стиліст, перукар і візажист. Кожного з двох учасників оцінює команда суперника», - розповів Ігор Кондратюк.
 
Телеглядачі, незгодні із рішенням продюсера, можуть голосувати за учасника, який програв, і якщо він набере понад 50 тисяч голосів, йому буде дана можливість узяти участь у гала-концерті. Учасник-переможець зможе переходити з програми у програму і з’являтися у 14 випусках поспіль. Гран-прі – поїздка на музичний фестиваль.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24673
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
вопрос
5913 дн. тому
Игорю Кондратюку Чем закончилась история с "Американским шансом"? Группа существует? Какие перспективы у девченок? Пожалуйста, ответьте хотя бы в двух словах!!
Ігор Кондратюк
5913 дн. тому
У статті є помилки. 1 - другим учасником буде один зі старих учасників - фіналістів перших девяти сезонів; 2- гран-прі - таки поїздка на музичний фестиваль. Але, скоріш за все, інший. Який - повідомимо пізніше. До зустрічі в ефірі!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду