Володимир Грановський став шеф-редактором журналу «Мысль»

1 Лютого 2008
23601
1 Лютого 2008
14:30

Володимир Грановський став шеф-редактором журналу «Мысль»

23601
Володимир Грановський став шеф-редактором журналу «Мысль»
Володимир Грановський призначений шеф-редактором журналу «Мысль». Пропозицію обійняти цю посаду він отримав від глави Редакційної ради видання Сергія Круглика.
 
Журнал «Мысль», присвячений питанням сучасної філософії та корпоративного управління, виходить в Україні понад 2 роки. Видання публікує статті українських топ-менеджерів і консультантів найвищого керівництва країни, а також передруковує публікації провідних англомовних економічних видань. За словами Сергія Круглика, частиною концепції видання є те, що воно «не публікує статей, написаних журналістами: авторами є бізнес-лідери країни або експерти, чий авторитет є загальновизнаним».
 
У роздріб журнал не продається, а розповсюджується за цільовим списком із 3000 осіб, яких видавці вважають представниками українського істеблішменту.
 
На початку листопада 2007 року Володимир Грановський залишив пост члена Правління телеканалу «Інтер». Він очолює англійську консалтингову компанію Granovski & Associates LTD.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23601
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Аня
5899 дн. тому
Саша - сначала ты расскажи, каким делом занимаешься, а потом уже мыслями делись.
Саша То Грановскому
5899 дн. тому
Что в Лондоне не понравилось? Такому "специалисту" - кресло шеф-редактора?! Ну, "Мысль" докотилась... То Аня - я так понял, что для вас с Грановским делать дело - значит грести бабло любым способом - что такое культура и мораль вам не дано понять.
Аня
5899 дн. тому
Маня, я-то как раз человечная. А ты - непонятно кто. Если ты так не любишь Володю, что же ты делала с ним нос к ному в Музейном? Уж не Украину ли разделяла?
Маня
5899 дн. тому
Аня!Может, ты Аня Бесчеловечная?!Грановский нос к носу со мной писал эту дрянь на Музейном переулке. {CENSORED} дальше с ним из одной миски
Аня
5900 дн. тому
Эксперт! Вы сидите где-то и занимаетесь анонимным злопыхательством. А такие люди, как Владимир, занимаются Делом! Создают Бренды (как Интер), принимают участие в политической жизни страны. Они - элита! А вы-то кто?Жалкий анонимщик.
Експерт
5900 дн. тому
Цей Грановський на "Інтері" у 2004 придумав поділити Україну на три сорти. Жодного покарання чи засудження не дістав. Тепер він буде для еліти робити журнали... Можна уявити які ганебні антипатріотичні речі він намагатиметься вкладати в голови й так не надто критичної до інформації еліти.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду