Звільнено головного редактора «Львівської газети» Ігоря Гулика

29 Січня 2008
22050
29 Січня 2008
18:05

Звільнено головного редактора «Львівської газети» Ігоря Гулика

22050
Звільнено головного редактора «Львівської газети» Ігоря Гулика
Головного редактора «Львівської газети», лауреата журналістської премії ім. Володимира Здоровеги Ігоря Гулика сьогодні, 29 січня, звільнили з посади, повідомляє ЗІК. Цю інформацію підтвердив і сам Ігор Гулик.
 
Тепер уже колишній головний редактор «Львівської газети» явно був заскочений таким поворотом подій і зазначив, що йому важко зараз коментувати цю ситуацію. Звільняючи, йому сказали, що «він не влаштовує власників».
 
За інформацією джерела ЗІК, колектив «Львівської газети» в понеділок, ймовірно, розпочне страйк на підтримку Ігоря Гулика.
 

За неофіційною інформацією, власником «Львівської газети» є депутат Львівської міської ради, член Народного руху України, голова спостережної ради ТзОВ «Торгова компанія «Інтермаркет» Роман Шлапак.

 

«ТК» намагається з'ясувати позицію акціонера «Львівської газети».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22050
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Lemberg
5928 дн. тому
Того, хто вважає, що саме у Львові "все через дупу", запрошуємо до Києва. До Донецька. До Дніпра. До Харкова (ги-ги, до Добкіна з Кернесом...)
курчамать
5930 дн. тому
to Кость: до чого тут взагалі президент і його секретаріат?! ше згадай про майдан і вигукни "за що ми свою кров проливали!" ((: просто тут, у Львові, все через дупу. все. і Ющенко до тієї дупи не має жодного відношення - у нього є своя. давайте дивитись правді у вічі: ми живемо у час анархічного тоталітаризму. кожен собі - тиранчик, кожен собі - анархіст.
Кость
5930 дн. тому
http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=32528 сумно від того, що таке відбувається сьогодні при помаранчевій владі, яку так захищала Львівська Газета. адже власник (нібито власник, бо насправді юридично це не підьверджено) є членом "Нашої України", а його брат заступник керівника Секретаріату Президента. ось вам і свобода слова, ось вам і своя влада, і правда і воля...захищали "свого" Президента - тепер маєте.
D
5930 дн. тому
Сумно, але, з точки зору видавців з досвідом, Львівська Газета - дуже провальний проект. Не можна говорити про якусь незалежність у редакційній політиці від власника, якщо видання вимагає постійного фінансування. Справжній власник, швидше за все, ховається за підставними особами, тож розмова зі Шлапаком де-юре немає сенсу.
Iрина
5930 дн. тому
близько 2 місяців тому тоді ще головний редактор І.Гулик так само несподівано звільнив кількох журналістів, переважно із львівської сторінки , включно з редактором. Тоді люди були не менш заскоченими цим звільненням і мотивацією - не влаштовують власників. ДЛя головного редактора, який явно звільняв працівників не з власної волі, це б мало стати тривожним дзвіночком
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду