«Прес-центр» готується до запуску «Газеты по-запорожски» і безкоштовних випусків у Львові та Донецьку

25 Січня 2008
17263
25 Січня 2008
14:00

«Прес-центр» готується до запуску «Газеты по-запорожски» і безкоштовних випусків у Львові та Донецьку

17263
«Прес-центр» готується до запуску «Газеты по-запорожски» і безкоштовних випусків у Львові та Донецьку
ТОВ «Прес-центр» (видавець групи видань «Газета по-…») готується до запуску «Газеты по-запорожски» у другій половині 2008 року, повідомляє «Медіабізнес» із посиланням на комерційного директора компанії Сергія Сая-Боднара.
 
Також у лютому 2008 року у «Газеты по-киевски» та «Газети по-львівськи» з’являться безкоштовні п’ятничні номери. Як повідомив пан Сай-Боднар, заявлений тираж безкоштовних випусків у кожному місті становитиме 100-120 тисяч примірників.
 
«Сейчас мы параллельно создаём бесплатные издания с теми же названиями, то есть усиливаем бренд и увеличиваем аудиторию, таким образом предоставляя нашим рекламодателям больше возможностей, - цитує видання Сергія Сая-Боднара. - Есть необходимость усовершенствовать проекты, которые мы уже создали. потому к сети наших платных изданий добавляем сеть бесплатных изданий».
 
Безкоштовний п’ятничний випуск уже є у «Газеты по-днепровски», «Газеты по-харьковски» та «Газеты по-одесски». У Києві «Прес-центр» за 6 місяців 2007 року створив мережу безкоштовних видань «Газета нашого району», охопивши всі 10 районів столиці. Сумарний заявлений тираж усіх проектів – 300 тисяч примірників, термін виходу на самоокупність – 4-5 років.
 
ТОВ «Прес-центр» разом із ІА УНІАН та холдингом «Главред-медіа» входить до об’єднаного медіахолдингу, акціонерами якого є Ігор Коломойський та Олександр Третьяков.
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17263
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду