«Шанс» змінює правила гри

22 Січня 2008
2182
22 Січня 2008
14:07

«Шанс» змінює правила гри

2182
«Шанс» змінює правила гри

У новому сезоні програма «Шанс» вийде зі зміненими правилами. Про це «ТК» повідомив керівник проекту Ігор Кондратюк.

За його словами, спочатку новий сезон програми мав стати завершальним і називатися «Шанс. Останні гастролі», але в новому році ситуація змінилася: «Тепер не все так безнадійно. Ми придумали новий ігровий момент у проекті Шанс”, який мені здається доволі цікавим. Тобто, тепер ми подивимось, чи стануть ці гастролі” останніми, чи передостанніми, чи черговими. Але однозначно цей сезон буде ювілейним», – наголосив Ігор Кондратюк.

Тепер долю конкретної програми вирішуватимуть продюсери, які й обиратимуть «аутсайдерів» програми. А глядачі матимуть змогу проголосувати за улюблених виконавців і надати їм можливість дійти до гала-концерту.

«Нам захотілося, щоб яскраві виконавці, яких, як ми бачимо, не так вже багато, подовше залишалися перед очима публіки, а не виступали два рази за чотири місяці. Гравець, який виграв у одній із програм, може лишатись у якості конкурсанта і виступати та виступати. Я думаю, що завтра ми затвердимо ці правила з керівництвом телеканалу і сподіваюсь, що 5 лютого ми зніматимемо першу програму, яка має з’явитися в ефірі 17 лютого», – розказав «ТК» Ігор Кондратюк.

Решта правил залишаться без змін. Тільки, за словами Кондратюка, у програмі має яскравіше виразитися протистояння між командами продюсера Могилевської та продюсера Кузьменка.

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2182
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду