«Интер» выпустит цикл документальных фильмов «Тайны советского дефицита»

21 Січня 2008
42269
21 Січня 2008
10:43

«Интер» выпустит цикл документальных фильмов «Тайны советского дефицита»

42269
«Интер» выпустит цикл документальных фильмов «Тайны советского дефицита»

Студия документальных фильмов «07 Продакшн» (т/к «Интер») сняла 3-серийный проект «Тайны советского дефицита». Как сообщает пресс-служба «Интера», первая серия выйдет в эфир «Интера» 24 января в 22.30. Автор – Илларион Павлюк, режиссер – София Чемерис.

 

Трилогия посвящена такому специфическому советскому явлению, как дефицит, и особенностям производства в СССР. Открывается цикл фильмом «Ширпотреб», который рассказывает о товарах массового потребления – от обуви до автомобилей. Фильм второй – «Вкусная и здоровая пища» – посвящен знаковым продуктам питания в СССР. Третья часть – «Дайте жалобную книгу!» – коснётся качества услуг.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
42269
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду