Ханне Северінсен: українське суспільство готове до створення суспільного мовлення

18 Січня 2008
26032
18 Січня 2008
18:40

Ханне Северінсен: українське суспільство готове до створення суспільного мовлення

26032
Ханне Северінсен: українське суспільство готове до створення суспільного мовлення

Сьогодні, 18 грудня, відбулося друге робоче засідання Громадської ради при Національній раді України з питань телебачення і радіомовлення, в якому взяла участь співдоповідач Моніторингового комітету Парламентської асамблеї Ради Європи Ханне Северінсен. Про це повідомляє прес-служба Нацради.

 

Як повідомляється, пані Северінсен відзначила значний поступ України в телерадіонформаційній сфері та розповіла присутнім про специфіку діяльності системи громадського мовлення в країнах Європи. Вона зауважила, що саме суспільне мовлення дозволяє неупереджено висвітлювати процеси розвитку будь-якої держави.

 

Посилаючись на свій досвід роботи в Україні, пані співдоповідачка відзначила готовність українського суспільства до створення громадського мовлення. Вона наголосила, що всі політичні сили України підтримують цю ідею. Тож українське суспільство має консолідуватися і, незважаючи на певні перешкоди з боку чиновників, розпочати реформи в телерадіоінформаційній галузі.

 

В свою чергу члени Громадської ради висловили вдячність Ханне Северінсен за її особистий внесок у розбудову демократичних процесів в Україні та запропонували увійти до складу Громадської ради при Національній раді України з питань телебачення і радіомовлення – на правах члена Громадської ради зі спеціальним статусом. Як повідомляється, до пропозиції пані Северінсен поставилась «прихильно».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26032
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду