Марина Вільямс: СМЕ не отримувала офіційних повідомлень щодо позову Бориса Фуксмана

3 Вересня 2007
10238
3 Вересня 2007
16:35

Марина Вільямс: СМЕ не отримувала офіційних повідомлень щодо позову Бориса Фуксмана

10238
Марина Вільямс: СМЕ не отримувала офіційних повідомлень щодо позову Бориса Фуксмана

Марина Вільямс, виконавчий віце-президент корпорації Central European Media Enterprises Ltd, назвала слова співвласника «Студії «1+1» Бориса Фуксмана про подання ним позовної заяви до Паризького арбітражного суду «заявами для преси». 

 

«Если господин Фуксман подал иск в Парижский арбитражный суд, то мы должны бы были получить извещение об этом либо от господина Фуксмана, либо от Парижского арбитражного суда, чего на данный момент не произошло. Поэтому мне тяжело комментировать заявления сделанные для прессы», – відповіла пані Вільямс на запитання про те, якою буде реакція СМЕ на звинувачення українського партнера у порушенні компанією СМЕ домовленостей, зафіксованих у так званому Share Holders Agreement. 

 

Нагадаємо, в інтерв’ю «ТК» Борис Фуксман сказав: «Невыполнение письменных договоренностей, так называемого Share Holders Agreement, которое СМЕ на протяжении уже полутора лет отказывается выполнять по непонятным для меня причинам. В наших документах, договорах и контрактах четко прописано, что в любом медиаактиве, приобретаемом на территории Украины, противоположной стороне должна быть предоставлена возможность участия в ней в той пропорции, в которой сейчас мы представлены в “1+1”: 60 /40. Иными словами, наше участие в проекте «Гравис» в процентном соотношении должно быть таким же, как и в “Плюсах». Пані Вільямс наголосила, що у СМЕ немає якихось особливих заперечень щодо інвестицій Бориса Фуксмана та Олександра Роднянського у проект «Гравіс». 

 

Як уже повідомляла «ТК»,  30 серпня стало відомо про придбання Ігорем Коломойським 3% акцій компанії СМЕ. Нагадаємо, протягом майже двох років пан Коломойський у судах відстоював своє право володіння 70% акцій «1+1», зокрема частками Бориса Фуксмана та Олександра Роднянського. 25 травня 2007 року Верховний Суд остаточно відмовив стороні Коломойського у задоволенні скарги. 

 

«Детектор медіа» 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10238
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду