Помер відомий російський актор Олександр Абдулов

3 Січня 2008
29071
3 Січня 2008
12:35

Помер відомий російський актор Олександр Абдулов

29071
Помер відомий російський актор Олександр Абдулов
У Москві на 55-му році життя помер відомий російський актор Олександр Абдулов. Про це повідомляє Кореспондент.Net із посиланням на російські ЗМІ, які цитують заступника директора театру «Ленком» Сергія Вольтера: «Він помер… Я зараз їду в театр». За словами пана Вольтера, актор помер у четвер о 7.20 у Центрі серцево-судинної хірургії.
 
Олександр Гаврилович Абдулов потрапив у лікарню в серпні 2007 року. Під час зйомок у Балаклаві, під Севастополем, у нього зненацька загострилася виразка шлунку. Актора негайно прооперували. Через декілька днів його перевезли в Москву, а потім він відправився до Ізраїлю на консультацію. Там йому був поставлений діагноз «рак легенів».
 
Абдулов в 1975 році закінчив ГІТІС. У тому ж році був прийнятий у трупу «Ленкома». Зіграв у цьому театрі такі ролі, як лейтенант Плужников у спектаклі «В списках не значився», Хоакін у «Зірці й смерті Хоакіна Мурьєтті», Микити в «Жорстоких іграх». Серед робіт останніх років - ролі в спектаклях «Диктатура совісті», «Поминальна молитва», «Школа для емігрантів», «Варвар і єретик», «Плач ката», «Затьмарення».
 
Популярний актор кіно, Абдулов багато й успішно працював у кінематографі. Знімався в таких картинах, як «Звичайне диво», «Той самий Мюнхгаузен», «Будинок, який побудував Світ», «Убити дракона», «Карнавал», «Геній», «Шизофренія» тощо.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29071
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду