Олександр Швець до «Фактів» додасть «События»

27 Грудня 2007
15954
27 Грудня 2007
14:02

Олександр Швець до «Фактів» додасть «События»

15954
Олександр Швець до «Фактів» додасть «События»

Вийшов пілотний номер тижневика «События и люди». Автор проекту – відомий журналіст, шеф-редактор газети «Факты» Олександр Швець, який в інтерв’ю «Телекритиці» так прокоментував появу нового проекту:

 

«Це буде журнал про резонансні події за тиждень у форматі газети. Особливістю видання буде розповідь про кожну резонансну подію з точки зору оповідача – учасника. Тобто основою нового видання стане такий жанр як інтерв’ю з учасниками резонансних подій. Потужним буде і розділ «Світська хроніка».Зрозуміло, не обійдемось ми і без політиків, але з ними ми спілкуватимемось лише за умови їхньої участі в тій чи іншій резонансній події за тиждень. Загалом, наше видання – не про політику і не для політиків, а для масового читача. До речі, щоб бути ближчими до читача, я вважаю за необхідне замінити товстий глянцевий папір, на якому видрукуваний експериментальний екземпляр і який трохи відлякує споживача, на більш тонкий».

 

Ідейні натхненники нового видання ті ж, що й у популярної газети «Факты и комментарии». За словами Олександра Швеця, проект був задуманий ще три роки тому, але через різні причини з’являється лише зараз. Готуватимуть «События и люди» переважно силами старого перевіреного творчого складу «Фактів». Перше число нового видання має з’явитися на початку березня наступного року накладом 50 тисяч примірників. У перспективі планують вийти на рівень читацького попиту середнього номера «Фактів», а це, за словами Олександра Швеця, 2,5 мільйони екземплярів.

 

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15954
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду