В Україні з'явиться супутниковий телеканал про нерухомість

26 Грудня 2007
35692
26 Грудня 2007
21:50

В Україні з'явиться супутниковий телеканал про нерухомість

35692
В Україні з'явиться супутниковий телеканал про нерухомість
Національна рада з питань телебачення та радіомовлення на засіданні 26 грудня 2007 року ухвалила (за основу) рішення про видачу ліцензії на супутникове мовлення телеканалу Real Estate TV (місто Одеса). Згідно з ліцензією формат каналу інформаційно-розважальний (будівельна тематика); мовлення 24 год/добу (з них - 12 годин власного продукту; 20 год. 40 хв. – вітчизняного), супутник – AMOS 2; власник/засновник – громадянин України Георгій Феодоріді (100%),
 
Як пояснив на засіданні Нацради виконавчий директор телеканалу Станіслав Ясиневич, теми, які висвітлюватиме цей нішевий телеканал – нерухомість, дизайн, архітектура, іпотечне кредитування тощо. В майбутній сітці каналу заплановано такі програми: «Інформбюро» (державна політика та новини в сфері нерухомості); ток-шоу «Мій дім – моя фортеця»; історичний альманах «Від класицизму до хайтеку», молодіжний серіал «Є ідея» - про оригінальні дизайнерські ідеї облаштування житла.. Також канал планує ретранслювати програми каналу Animal Planet; «щоби розповідати нашим глядачам про їх домашніх улюбленців», - пояснив пан Ясиневич. Також він оголосив, що канал фактично готовий розпочати мовлення від 15 лютого.
 
Остаточне рішення щодо ліцензії Real Estate TV Нацрада має прийняти на найближчих засіданнях.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
35692
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду