Парфенов уходит из «Русского Newsweek» в авторский проект

21 Грудня 2007
28485
21 Грудня 2007
12:29

Парфенов уходит из «Русского Newsweek» в авторский проект

28485
Парфенов уходит из «Русского Newsweek» в авторский проект

Главный редактор журнала «Русский Newsweek» Леонид Парфенов сообщил, что принял решение покинуть свой пост.

 

«Я проработал в "Newsweek" три года, за которые очень благодарен журналу, там работает прекрасный коллектив. Но сейчас я хотел бы заняться авторскими проектами», - сказал Парфенов РИА Новости в четверг.

 

По его словам, сейчас он работает над четырехтомником «Намедни».

 

«Кроме того, у меня есть два "фильмовых" проекта с писателем Алексеем Ивановым и к 200-летию Николая Гоголя. Это займет меня, по крайней мере, на ближайший год с лишним», - отметил он.

 

Исполняющим обязанности главного редактора журнала «Русский Newsweek» с 10 января 2008 года назначен Кирилл Вишнепольский, с сентября 2003 года и по сей день работающий первым заместителем главного редактора журнала «Forbes Russia», сообщается на официальном сайте ИД Axel Springer, которому принадлежит журнал.

 

РИА Новости

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28485
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду