Журнал Time оголосив Володимира Путіна «Людиною року»

20 Грудня 2007
36971
20 Грудня 2007
12:08

Журнал Time оголосив Володимира Путіна «Людиною року»

36971
Журнал Time оголосив Володимира Путіна «Людиною року»
У новому номері американський журнал Time оголосив «Людиною року» російського президента Володимира Путіна. Його портрет розміщено на обкладинці журналу із підписом «Цар нової Росії».
 
Підставою для присудження президентові РФ цього звання редакція журналу називає роль Путіна у встановленні стабільності в Росії, позаяк це встановлення не пов’язане з впровадженням у країні демократії у її західному розумінні.
 
Цьогорічний вибір журналу Time спричинив критичну реакцію  з боку його читачів, багато з яких обурилися та повідомили, що Time більше не читатимуть.
 
За роки присудження журналом Time звання «Людина року» його декілька разів отримували контроверсійні державні лідери. Так, у 1939 році «Людиною року» був названий Адольф Гітлер, у 1940 та 1943 роках – Йосиф Сталін, а у 1980 – Аятола Хомейні.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
36971
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду