14 грудня в конференц-залі Будинку Кіно - семінар з безпеки для українських журналістів

12 Грудня 2007
19982
12 Грудня 2007
16:40

14 грудня в конференц-залі Будинку Кіно - семінар з безпеки для українських журналістів

19982
14 грудня в конференц-залі Будинку Кіно -  семінар з безпеки для українських журналістів
Міжнародна Федерація Журналістів, Незалежна Медіа-Профспілка України, та Національна Спілка Журналістів України запрошують журналістів, медіа-юристів, студентів та викладачів журналістських факультетів на семінар «Безпека журналістів в Україні», який відбудеться з 11.30 до 17.30 14 грудня в конференц-залі Будинку Кіно (за адресою вул. Саксаганського, 6).
 
Метою семінару є вироблення алгоритму діяльності українського журналіста в екстремальній ситуації.
 
Планується, що в семінарі приймуть участь голова проектів МФЖ Олівер Мані-Кьорле, координатор проекту з безпеки журналістів в Україні Оксана Романюк, голова НМПУ Сергій Гузь, голова НСЖУ Ігор Лубченко, президент Української Асоціації медіа-юристів Тетяна Котюжинська, представники українських та зарубіжних журналістських організацій, експерти з питань безпеки, психологи, юристи, представники влади.
 
На семінарі буде детально розглянуто небезпечні для українських журналістів ситуації та дії журналіста на різних рівнях захисту - від фізичного до юридичного, опрацьовано як закордонний, так і український досвід. Профспілки та інші журналістські організації розкажуть, яку допомогу вони можуть надати журналістам в скрутній ситуації.
 
По завершенню семінару учасники отримають «Посібник з безпеки для українських журналістів», який було розроблено за підтримки МФЖ, НМПУ, НСЖУ, та Шведської Профспілки Журналістів.
 
Семінар буде супроводжуватись виставкою фотографій порушень прав журналістів від фото-сервісу інформаційного агентства УНІАН, яке виступає інформаційним спонсором акції.
 
Реєстрація учасників відбувається до 12 грудня 2007 року за телефоном 8 050 446 39 12, e-mail oxana_12@voliacable.com  (координатор проекту Оксана Романюк).
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19982
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду