16 грудня на «Інтері» - прем’єра новорічної стрічки Андрія Бенкендорфа «Ялинка, кролик, папуга»

7 Грудня 2007
33823
7 Грудня 2007
15:33

16 грудня на «Інтері» - прем’єра новорічної стрічки Андрія Бенкендорфа «Ялинка, кролик, папуга»

33823
16 грудня на «Інтері» - прем’єра новорічної стрічки Андрія Бенкендорфа «Ялинка, кролик, папуга»

16 грудня 2007 року о 10.30 на «Інтері» відбудеться прем'єра новорічної іронічної мелодрами «Ялинка, кролик, папуга» («Ёлка, кролик, попугай»).

 
«За время съемок никто не пострадал. Кролик вырос и потолстел – его отлично кормили. Попугай новых слов не выучил, его интеллектуальным уровнем съемочная группа осталась не слишком удовлетворена. Елка использовалась искусственная, поэтому экологии родного края ущерба нанесено не было. Из 15 съемочных дней 12 прошли в одном помещении – квартире на улице Богдана Хмельницкого. Затруднения возникали из-за отсутствия воды, которую отключали на два дня в 40-градусную жару. Несмотря на это, художникам удалось создать убедительные зимние декорации – окна, покрытые изморозью и т.д.», - рапортує пресс-служба каналу «Інтер».
 
У 90-хвилинному фільмі режиссера Андрія Бенкендорфа, створенному очолюваною його сином Єгором Бенкендорфом компанією Inter Media Production (частина медіагрупи «Інтер»), знімались Ганна Невська, Антон Кукушкін, Микола Хмельов та інші відомі актори. Зйомки відбувались у серпні 2007 року.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
33823
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду