RU Music дистанціювався від заяви свого інвестора щодо звернення до імміграційних служб США

29 Листопада 2007
27162
29 Листопада 2007
17:04

RU Music дистанціювався від заяви свого інвестора щодо звернення до імміграційних служб США

27162
RU Music дистанціювався від заяви свого інвестора щодо звернення до імміграційних служб США
 «RU Music не обращался к правоохранительным органам любой страны с какими-либо заявлениями, связанными с инцидентом, произошедшим 23 ноября 2007 года в офисе телеканала», - таку заяву, підписану Сергієм Снігуром, в. о. директора телеканалу RU Music, надіслала сьогодні на «ТК» прес-служба телеканалу.
 
Зокрема у заяві йшлося про те, що «Пресс-служба RU MUSIC заявляет нижеследующее: RU Music является обществом с ограниченной ответственностью (ООО) и, согласно законодательству Украины, не отвечает по любым обязательствам своих учредителей, точно также, как и за их заявления».
 
Ідеться про заяву прес-служби каналу про те, що американська компанія Russian Music Television LLC, яка є одним із засновників музичного супутникового каналу RU Music, звернулась до імміграційних служб США із проханням скасувати в’їзні візи до цієї країни та заборонити в’їзд на територію США «тим співробітникам державних органів України, які чинять невмотивований тиск на RU Music», мотивуючи ці дії тим, що чиновники «ставлять під загрозу інвестиції, зроблені компанією в економіку України».
 
Після цієї заяви юрист компанії Євген Ковальчук на засіданні Нацради оголосив, що власники відсторонили пана Кірноса від керування каналом (нагадаємо, що одним із засновників каналу є родичка пана Кірноса, Мая Кірнос, 1947 р.н.), призначили пана Снігура Сергія Едуардовича виконуючим обов’язки директора і сподіваються на те, що регуляторний орган не каратиме компанію за особисті вади директора. На що члени Нацради порадили каналу розповсюдити офіційне спростування заяв, зроблених від імені пана Кірноса.
 
В офіційному повідомленні, розісланому сьогодні телеканалом, RU Music висловлює подив, оскільки на думку нового керівництва, телеканал «не обращался к иммиграционным службам США или какой-либо другой страны. Что касается непосредственно заявления учредителя телеканала об обращении в иммиграционную службу США, то, насколько понятно  из текста заявления, Национальный Совет Украины по телевидению и радиовещания там конкретно не упоминается, и непонятно, почему Нацсоветом это было воспринято на свой счет».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27162
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду