Гендиректора RU Music відсторонено від виконання службових обов’язків (ОНОВЛЕНО)

28 Листопада 2007
26812
28 Листопада 2007
11:52

Гендиректора RU Music відсторонено від виконання службових обов’язків (ОНОВЛЕНО)

26812
<b>Гендиректора RU Music відсторонено від виконання службових обов’язків (ОНОВЛЕНО)</b>

Генерального директора RU Music Рудольфа Кірноса відсторонено від виконання службових обов’язків. Про це повідомив юрист телекомпанії Євген Ковальчук 28 листопада на засідання Національної ради з питань телебачення та радіомовлення. За його словами, Кірноса відсторонено з двох причин: за станом здоров’я та до з’ясування обставин інциденту, що мав місце 23 листопада у зв’язку з перевіркою Нацради. 

Виконуючим обов'язки генерального директора RU Music став Сергій Снігур. Також на сьогоднішньому засіданні Національна рада винесла попередження RU Music за недотримання мовлення у дні жалоби та спеціальні дні, а стосовно інциденту (нагадаємо, конфлікт між RU Music та Нацрадою розпочався 23 листопада, коли працівників апарату Нацради, які проводили перевірку, вивели з приміщення RU Music озброєні автоматами охоронці) Нацрада вирішила звернутися до суду. Сергій Снігур звернув увагу членів Нацради, що керівника телеканалу вже покарано, і просив не карати компанію.

Тим часом член Нацради Тетяна Лебедєва припустила, що варіант мирової угоди можливий, а перший заступник Нацради Ігор Курус зазначив: якщо йдеться про безпрецедентні речі, то потрібно обов'язково подавати позов до суду і вигравати його, а компанія потім нехай повторно звертається за ліцензією.

Як уже повідомляла «ТК», причиною для проведення перевірки телекомпанії, за словами голови Нацради Віталія Шевченка, було підбиття підсумків виконання телекомпаніями приписів щодо мовлення у день жалоби. А RU Music є саме тією телекомпанією, через яку Національна рада не може ухвалити остаточне рішення у цій справі, «через те, що вона є чи не найбільшим порушником і в сенсі реального мовлення, і в сенсі цинічого ставлення до людського горя». Повторну перевірку телекомпанії Нацрада запланувала на 29-30 листопада. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26812
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Смешно!
5991 дн. тому
Правда, смешно! Рудик, собственник канала, отстранил себя от руководства каналом! И в связи с этим просит не карать канал, поскольку он сам себя этим уже покарал!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду