«Дело»: Хорошковський може купити «Газету 24»

14 Листопада 2007
27499
14 Листопада 2007
12:31

«Дело»: Хорошковський може купити «Газету 24»

27499
«Дело»: Хорошковський може купити «Газету 24»
Володимир Костерін веде переговори про продаж «Газети 24», яка входить до холдингу «МедіаДім», із Валерієм Хорошковським, повідомила газета «Дело» із посиланням на анонімне джерело.
 
Акціонер «МедіаДому» Микола Княжицький у коментарях «Делу» зазначив, що володіє правом опціону, тому пан Костерін зобов’язаний запропонувати свої акції йому та Віталію Портнікову за тією ж ціною, за якою хоче продати їх будь-якому іншому покупцю. Він також повідомив, що надіслав Костеріну оферту: «або ми купуємо його акції, або він викупляє наші».
 
Водночас, у компанії «ВОК-СТРіМ», яка керує «МедіаДомом», не підтверджують цю інформацію. «Нам надійшли пропозиції, але вони нас не зацікавили. Про пропозицію з боку Хорошковського мені нічого не відомо», - сказала газеті виконавчий директор ВАТ «ВОК-СТРіМ» Світлана Болотіна.
 
Валерій Хорошковський раніше казав, що розглядає можливість придбання певного друкованого видання, але не називав його.
 
«ТК» намагатиметься перевірити цю інформацію.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27499
Читайте також
15.11.2007 18:29
Світлана Остапа
14 910
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
control
5996 дн. тому
а навіщо хорошковському 24?)) він краще газету по... купить зі всіма її регіональними розгалудженнями
Y-akubets
6000 дн. тому
Дыма-то без огня не бывает...А зачем ему мог бы быть нужен этот проект, действительно, непонятно
6000 дн. тому
Собственник не подтверждает))))))))))))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду