Ініціатива «Не продаємося!» запрошує всіх охочих узяти участь у полюванні на джинсу

12 Листопада 2007
3289
12 Листопада 2007
15:23

Ініціатива «Не продаємося!» запрошує всіх охочих узяти участь у полюванні на джинсу

3289
Ініціатива «Не продаємося!» запрошує всіх охочих узяти участь у полюванні на джинсу
Триває робота моніторингової групи журналістської ініціативи «Не продаємося!». Протягом першого тижня (з 1 листопада) її учасники вже виявили у новинах 11 загальнонаціональних телеканалів (Перший національний, ТРК «Ера», «1+1», «Інтер», СТБ, ICTV, Новий канал, 5 канал, «Україна», НТН, ТОНІС) кільканадцять випадків відверто замовних сюжетів. Нагадуємо: йдеться лише про новини, які, на думку учасників ініціативи (а також світової демократичної спільноти), повинні бути професійними, неупередженими, збалансованими та непродажними. Рекламних повідомлень, матеріалів категорії advertorial тощо ініціатива не стосується :)
 
Результати  моніторингу будуть оприлюднені наприкінці місяця після того, як їх затвердить рада експертів – авторитетних журналістів та громадських діячів. Тоді ж стануть відомі імена щасливців, які отримають премію за найбільшу кількість джинси – «Тридцять гривеників».
 
Узяти участь у дискусії, висловити свої міркування щодо аналізованих телесюжетів та робочих висновків моніторингу можуть усі охочі. Для цього необхідно написати на адресу otar.tk@gmail.com – і ви отримаєте доступ до закритого форуму ініціативи «Не продаємося!».
 
(Фото Романа Чорномаза - звідси)
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3289
Читайте також
29.11.2007 09:57
Отар Довженко
29 874
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду