«Магнолія-ТВ» отримала ліцензію на супутникове мовлення

9 Листопада 2007
30245
9 Листопада 2007
16:33

«Магнолія-ТВ» отримала ліцензію на супутникове мовлення

30245
«Магнолія-ТВ» отримала ліцензію на супутникове мовлення

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення видала телекомпанії «Магнолія-ТВ» ліцензію на супутникове мовлення. Як уже повідомляла «ТК», компанія планує запустити всеукраїнський цілодобовий телеканал «ЧП.INFO». Це новий канал, акціонером якого є генеральний директор АТЗТ «Магнолія-ТВ» Євгенія Ткаченко, створюватиметься на базі продакшн-підрозділу цієї компанії.

 
Як повідомила «ТК» генеральний директор телекомпанії Євгенія Ткаченко, «ЧП.INFO» вже технічно готовий для виходу в ефір: «У нас уже підписані договори з операторами супутникового зв’язку, закуплене усе обладнання». Тому не пізніше січня 2008 року канал має намір вийти у тестовому режимі, а в березні – вже розпочати повноцінне мовлення.
 
За словами пані Ткаченко, сітка мовлення каналу формується з 30-хвилинних пулів, у кожному пулі йде серія інформаційних репортажів щодо надзвичайних подій, кожні 30 хвилин пул повторюються з оновленою інформацією: «В Росії такого каналу немає, в Європі є подібні канали під назвою Real TV, але за зразок ми брали Euronews».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30245
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду